Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov: '5 Binden Fazla Yaptırım Uygulandı'

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Ukrayna savaşı nedeniyle Batı ülkelerinin uyguladığı yaptırımlarla ilgili açıklamasında 5 binden fazla yaptırım uygulandığını ve bunun bir “rekor” olduğunu söyledi. Lavrov, “Yaptırımların her zaman bizi sadece güçlendirdiğini söylemeliyim' dedi.

Sputnik’in aktardığı habere göre, Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, Russia Today (RT) televizyonuna açıklamalarda bulunuyor.

Lavrov, “Bu yaptırım baskısı devam edecek. Batı, ayrıca beşinci yaptırım dalgası tehdidinde bulunuyor, belki de ondan sonra bir dalga daha gelecek, fakat biz bunlara alıştık. Yaptırımların her zaman bizi sadece güçlendirdiğini söylemeliyim' dedi.

 Lavrov, Rusya'ya 5 binden fazla yaptırım uygulandığını ve bunun Kuzey Kore ve İran'a uygulananların 2 kat fazla olduğunu belirtti.

Lavrov'u açıklamaları şöyle devam etti:

' Rusya'nın Batılı partnerlerine güvenebileceği yanılsamanın tamamen yok olduğunu düşünüyorum. Bu, jeopolitika bağlamında Rusya için en önemli çıkarım.'

Popüler İçerikler

Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
YORUMLAR
18.03.2022

Peki kimsenin sormadığı anca vatan hainlerinin soracağı soruyu soruyorum ''Savaş karşıtı olan biz ne yaptırım yaptık Rusya ya''

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ