Rusya'da Şok Etkisi Yaratan LGBT Eylemi!

Rusya’nın başkenti Moskova’da, 23 yaşındaki LGBT aktivisti Dimitri Shdanov’un iki arkadaşı ile birlikte gerçekleştirdiği LGBT eylemi görenleri şoka uğrattı.

Moskova Kızıl Meydan’da geçtiğimiz Perşembe günü akıl almaz bir LGBT eylemi yaşandı. 23 yaşında yürüme engelli aktivist Dimitri Shdanov, iki arkadaşı ile birlikte eşcinsel çocuklara uygulanan bilinçsiz cezaların farkına varılması adına Kızıl Meydan’da ağzında gökkuşağı bayrağı ile elinden ve boynundan bir ip bağlatarak kendisini Aziz Basil Katedrali’ne kadar yerlerde sürükletti. Şok edici olay ise etraftaki hiçkimsenin ebeveyn rolünü oynayan arkadaşlara müdahele etmemesi oldu. Üç arkadaş polis görevlileri tarafından önce tutuklandı, daha sonra yeniden serbest bırakıldı.

Aktivist Shdanov, yaptıkları bu eylem ile eşcinsel çocuklara ve gençlere uygulanan bilinçsiz cezaların son bulmasını istediklerini belirtti. Bir çok genç eşcinsel olduğu için ebeveynleri tarafından kilisiye “temizlenmek” için götürüldüğünü ya da psikolojik tedaviye zorlandığını belirten Shdanov, bir çok Rus gencin bu yüzden içine kapanık yaşadığını ve yaşamına son verdiğini söyledi.

Haber: Serkan Gökçe

Popüler İçerikler

Polisten Pedofili Operasyonu: Fotoğraf ve Video Yayınlayan 156 Kişi Gözaltına Alındı
Nisan Ayı Enflasyonu Açıklandı: TÜİK TÜFE Yüzde 70'in Altında Kaldı!
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
YORUMLAR
10.09.2016

Benim tanıdığım bir gay çift vardı ikisininde motosikletleri vardı bir gün biri kaza yaptı ve sakat kaldı o gün bu gündür yürüyemiyor ama sevgilisi onu sakat kaldığı için terk etmedi bütün onedio kullanıcıları mutlaka karşılaşmıştır heteoseksüel çitlerden biri kaza yapar ve kaza yapan şahsın en az 5 yıllık eşi terk eder. Hteroseksüel heteroseksüel diyorsunuzda bilmem kaç yıllık heteroseksüeller eşlerini sakat kaldıktan sonra terk ediyor hani HASTALIKTA SAĞLIKTA ÖLÜM AYIRINCAYA DEĞİN BİR YASTIKTA KOCAYACAKTINIZ? HANİ ÖLÜM AYIRINCAYA DEĞİN BİR YASTIKTA KOCAYACAĞINIZA DAİR BİR KAĞIT PARÇASINA İMZA ATMIŞTINIZ HEMDE MASANIZDAKİ NİKAH MEMURU VE İKİ ŞAHİDİN HUZURUNDA VE HATTA YÜZLERCE DÜĞÜN MİSAFİRİNİZİN HUZURUNDA YEMİN ETMİŞTİNİZ NE OLDU EŞİNİZ SAKAT KALINCA YEMİNİNİZ KENDİLİĞİNDEN Mİ BOZULDU???

10.09.2016

eşcinseller vardır homofikler fak demn !

11.09.2016

homofbikleri sikiyorlar :)

10.09.2016

O engelli çocuk sevgilisiyle ölüm ayırıncaya değin bir yastıkta kocayacağına dair ettiği yemin için devlet tasdikli bir belge alabilmek için o engelli haliyle devlet düzenini protesto ediyor tebrik ederim o çocuğu. O çocuk bozmayacağı yemini için belge istiyor. Heteroseksüeller gibi en az 7 kere evlilik yemini edip 7 kere boşanıp evlilik yeminini bozup sonra ben kutsal evlilik müessesi adı altında namusumla şahitler huzurunda 7 kere evlilik yemini ettim ve 7 kere yeminimi bozdum demiyor bu çocuk! Bu çocuk bir kere evlenip ölüm onu sevgilisinden ayırıncaya kadarr yeminine sağdık kalıp sevgilisiyle evli kalmak istiyor, şahitler huzurunda kutsal evlilik müessesesinin çatısı altında bir daha bozmamak üzere yemin etmek istiyor. Heteroseksüeller engelli eşlerini kaderine terk ediyor ama homoseksüeller engelli eşlerine sahip çıkıyor.

TÜM YORUMLARI OKU (7)