Rusya'da Akılalmaz Olay! Bir YouTuber, Gelen Bağış Üzerine Hamile Kız Arkadaşının Ölümüne Sebep Oldu

Rusya'da akılalmaz bir cinayet olayı yaşandı. Stas Reeflay isimli bir YouTuber, bir izleyicisinin 1.000 dolar teklif etmesi üzerine hamile olan kız arkadaşını, sadece iç çamaşırlarıyla balkona kapattı. Moskova soğuğunda hipotermi geçiren kadın, birkaç saat içerisinde hayatını kaybetti. Talihsiz kadının ölümü, canlı yayına doğrudan yansıdı. Gözaltına alınan YouTuber'ın uzun süre hapis cezası alması bekleniyor.

Rusya'da bir YouTuber, para kazanmak uğruna hamile olan kız arkadaşının ölümüne yol açtı. 

YouTube ve diğer platformlarda yaptığı yayınlarla para kazanmaya çalışan Stas Reeflay isimli bir Rus, seyircilerinin gazına gelerek hamile olan kız arkadaşını sadece iç çamaşırlarıyla balkona kitledi. Rus haber kaynaklarından edinilen bilgilere göre bir izleyici, kadının balkona iç çamaşırlarıyla kitlenmesi karşılığında 1.000 dolar ödeme yapacağı sözünü verdi. Bunun üzerine isteneni yapan cani 1.000 doların sahibi olurken, kız arkadaşı ve bebeklerinin de katili oldu.

Balkona kiltiledi

Olayın daha da ilginç yanı, bu olaylar yaşanırken Reeflay'in fazlasıyla sakin oluşuydu. 28 yaşındaki hamile kadın Valentina Grigoryeva'yı saatlerce, üzerinde sadece iç çamaşırlarıyla balkona kitleyen adam, süreç boyunca yayın yapmaya devam etti. Bir süre sonra kadını baygın halde bulan, hiçbir şekilde özenmeden taşıyan Rus YouTuber, kadın canını verirken de hiçbir şey yokmuş gibi davranmaya devam etti.

Sağlık ekipleri geldiğinde bile yayın devam ediyordu

Hipotermi geçiren kadını yayında görünecek şekilde yatıran YouTuber, kadının ısınması için üzerine battaniye örttü. Bir süre daha yayın yapmaya devam eden Reeflay, kadının iyi olmadığını anladıktan sonra sağlık ekiplerinden yardım istedi. Bu süreçte de hiçbir şey yapmayıp, kadının nabzının olmadığını tespit eden ve bunu takipçileriyle paylaşan YouTuber, sağlık ekipleri geldiğinde bile yayına devam etti. 

Adli tıp uzmanları tarafından yapılan açıklamalara göre, kadının ölüm nedeni hipotermi. Olayın üzerine göz altına alınan ve cinayetle suçlanan YouTuber'ın uzun bir süre hapis cezası alması bekleniyor.

Pfizer Aşı Dağıtım Hedefini Yarıya Düşürdü: Yıllık Sevkiyat 50 Milyon Doz Olacak
Ankara'da Apartmanda İkinci Köpek Operasyonu: 9 Köpek Kurtarıldı
Fahrettin Koca: 'Aşıda Mecburiyet Olmayacak'

Popüler İçerikler

Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
YORUMLAR
04.12.2020

Bu youtuberlık influencerlık her ne boksa midemi bulandırıyor artık para uğruna yapamayacakları şey yok.Dünyanın geldiği hale bak

04.12.2020

yaziklarrrr olsun sizin gibi hasta ruhlu insanlara allah hepinizi islah etsin serefsiz ilgi manyaklari o. cocuklari

04.12.2020

Youtube gerzeklerin popülarite ve para için her şeyi yaptıkları bir ortama evrildi. Youtuber, influencer gibi enteresan meslekler çıkardılar ucuna da milyonlarca para bağladılar. Para kazanmanın bu kadar zor olduğu ve aynı zamanda bu kadar kolay olduğu başka bir zaman zarfı gelmemiştir. Sevgilisinin cesedi varken müzik dinlemeye devam edip bir yandan hayatında görmediği insanlarla konuşmaya devam ediyor bir tane pozitif duygu yok. İnternet ile etkileşim çağında çocuklar tamamen bunların etkisinde insancıl özellikleri ve normları gelişmeyen tamamen sanal Dünya'da kaybolmuş durumdalar. Bizde ki çoğu youtuberın yayınına tiktok paylaşımlarına vs bakınca nasıl bir geri zekalılığın hatta tehlikenin içindeler, yaşam özsaygı iq törpüleyici. Bunlara kontrolsüz şekilde maruz kalan çocukların zihinsel algoritmaları nasıl olumsuz şekillenmesin. Çocuğun eline interneti verip "sadece çizgi film izle, tamam mı?" demek, o çocuğu Delhi'nin bir sokağında bırakıp "sadece parka git" demekle aynı.

26.12.2021

Bu harika bir yorum 👏🏻 tamamen katılıyorum

TÜM YORUMLARI OKU (42)