Rusya: Bir Askeri Helikopter ve 4 Bayraktar İHA Düşürdük

Sputnik'in aktardığına göre Rusya Savunma Bakanlığı, Rusya Silahlı Kuvvetleri’nin Donbass’ta Ukrayna ordusuna ait bir askeri helikopter ve 4Bayraktar TB-2 tipi insansız hava aracı düşürdüğünü duyurdu.

Türkiye'nin 2019'dan bu yana Ukrayna'ya çok sayıda Bayraktar TB2 silahlı insansız hava aracı (SİHA) sattığı biliniyordu.

Canlı takip için 👇

Rusya, Ukrayna Topraklarında: Müdahalenin İlk 24 Saatinde Yaşananlar

Popüler İçerikler

Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
Ekrem İmamoğlu’nun Roma Çıkarması: 73 Kişilik Kafile Lüks Otelde Konaklamış
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
YORUMLAR
24.02.2022

Oysaki ukrayna siha almak yerine paraları heykele yatırsa şimdi çoktan rusyayı dümdüz etmişti :d Savunma sanayinin önemi ve Erdoğanın dehasını bir kez daha görüyoruz burda,sadece kendimize değil komşularımıza bile yarıyor

24.02.2022

Heykeller yatırsın seni teşkilat-ı mahsusacı. "Yıl 2009, Heron krizi" diyeceğim ama boşa uzatmayacağım. Dehaymış !... Bu arada üç hilal mevzusu yalan dolan, haberin olsun.

24.02.2022

Biz ne zamandır Rusya Savunma Bakanlığı'nı güvenilir bir kaynak olarak değerlendiriyoruz? Bu bir kenarda dursun, Rusya sabah 6'dan beri Ukrayna'ya ait hava üslerini vuruyor hatırlarsanız. Kesin olmamakla birlikte, bazı kaynaklar bu ihaların yerdeyken vurulduğunu söylüyor. Kesin bir bilgi olmadan çok da itibar etmeyiniz. Sırf Ukrayna Ordusunun moralini zayıflatmak için ortaya atılmış dahi olabilir.

24.02.2022

Bunlar düzenliye orduya karşı hiç bir işe yaramaz, bizim kekolar siha çok önem veriyor ama bu ve bunu gibi savaşlar siha ların ne kadar yetersiz olduklarını gösteriyor.

24.02.2022

Emin ol Türkler kullansa onları düşürmeye güçleri yetmez anca kötülemek olsun niyetin.

TÜM YORUMLARI OKU (43)