Son Yudumlar... Rusların Coca-Cola Stokları Tükeniyor

Amerikalı içecek devi Coca-Cola, Rusya'daki stokların tükenmek üzere olduğunu duyurdu.

Ukrayna işgali nedeniyle Rusya'daki faaliyetlerini mart ayında askıya alan Coca-Cola, ülkedeki stoklarının tükenmek üzere olduğunu duyurdu.

Reuters'ın aktardığına göre şirket, stokları tükendiğinde Rusya'da Coca-Cola veya Coca-Cola Company'nin diğer markalarını üretmeyecek ve satmayacak.

Ayrıca bakınız 👇

McDonald's Rusya Pazarından Çıkıyor
Rus İş İnsanı, Ülkedeki Tüm McDonald's Şubelerini Satın Aldı

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
Özel Okulda Silahla Vurulmuştu: Hastaneye Kaldırılan Okul Müdürü Hayatını Kaybetti
YORUMLAR
16.06.2022

fanta'nin dogusuda benzer bir hikayeye dayaniyor. ikinci dunya savasinda ana sirketleriyle bagi kopan ve kola ozutu temin edemiyen coca cola'nin almanya kolu bir cozum olarak eldeki portakaldan icecek yaparak fantayi icat etmisti. savas sonrasinda ana sirketleriyle tekrar birlestiklerinde fantada coca cola sirketine dahil olmustu. ruslardan benzer bir icat gelir mi, yeni bir icecek cikar mi? hic sanmiyorum. kaynak yoklugu icinde yeni icat yapmak alman ulusunun ozelligi, neredeyse butun kimya bilimi almanlarin kaynak yokluguna cozum arayisi uzerine kuruludur. ote yandan rusya kaynak ihtiyacini komsularini taciz ederek, baska ulkeleri isgal ederek, baska uluslarin kaynaklarina cokerek karsilar. korkunc ivan'in kurk piyasasini domine etmek icin doguya yayilmaya baslamasindan beri degismeyen rus gelenegi budur.

16.06.2022

tek bir ruh hastası yüzünden koskoca ülkenin çektiği çileye bak. oha, cümle çok tanıdık gelmedi mi?

16.06.2022

putine rusyadaki destek %83. tek bir ruh hatasi degil 100milyon ruh hastasi. keza halkinin cogu bu operasyonu destekliyor, eski dunya hakimiyeti super guc donemlerini ozluyor, dogu avrupa ulkelerini ezdikleri donemi hatirliyor. bu savas halkinin imperyal hayallerinin sonucu. putin sadece rusyada bozulan ekonomiyle ayakda kalmak icin bu hayalleri kullanip besliyor. kisa sure icinde ayni senaryolari bizimde yasamamiz cok olasi.

16.06.2022

İyice demir perde ülkesine dönüştü Rusya da,bakalım sonu nereye varacak

TÜM YORUMLARI OKU (7)