Ruşen Çakır'ın Habertürk'teki İşine Son Verildi

Geçtiğimiz günlerde Fehmi Koru ile yollarını ayıran HaberTürk, Ruşen Çakır'ın da işine son verdi. Ruşen Çakır, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, 'Bana herhangi bir tebliğde bulunulmadı ama haber doğru. Ben halimden çok memnunum, hiçbir kırgınlığım ve üzüntüm yok. Bunda da şaşılacak bir durum görmüyorum. Zaten beklenmiyor muydu? Beklenen de oldu. Herkese teşekkür ediyorum' dedi.

HaberTürk'te köşe yazısı yazan Fehmi Koru, geçtiğimiz günlerde gazete yönetimiyle karşılıklı olarak ilişkilerini kesme kararı vermişti.

HaberTürk, Fehmi Koru ile Yollarını Ayırdı

Ruşen Çakır, bir süredir HaberTürk gazetesinde görünmesine rağmen yazı yazmıyordu. 

Medyaradar'dan Alev Gürsoy Cimin'e konuşan Ruşen Çakır, şunları söyledi:

'Bana herhangi bir tebliğde bulunulmadı ama haber doğru. Ben halimden çok memnunum, hiçbir kırgınlığım ve üzüntüm yok. Bunda da şaşılacak bir durum görmüyorum. Zaten beklenmiyor muydu? Beklenen de oldu. Herkese teşekkür ediyorum.'

Medyascope.com sitesinde Periscope üzerinden farklı yayınlara imza atan Ruşen Çakır'ın yazılarına bu site üzerinden devam edeceği düşünülüyor.

Ruşen Çakır kimdir?

25 Ocak 1962 Hopa doğumlu. Galatasaray Lisesi'ni bitirdi. 1981 Şubat-1982 Ağustos arasını Hasdal ve Metris askeri cezaevlerinde tutuklu olarak geçirdi. Boğaziçi Üniversitesi'ni yarıda bıraktı. 1985 yılında Nokta Dergisi'nde gazeteciliğe başladı. Sırasıyla Tempo, Cumhuriyet, Milliyet, CNN Türk, NTV ve Vatan'da çalıştı. TESEV'de Demokrasi, Sivil Toplum ve İslam Dünyası Programını yönetti. Periscope üzerinden yaptığı yayınlarını derlediği MedyaScope.TV isimli bir haber sitesi kurdu. Çakır, 20 Ekim 2014'den itibaren Habertürk Gazetesi'nde yazıyordu.

Medyaradar

Popüler İçerikler

Rusya 'Harry Potter Kalesi'ni Vurdu: Çok Sayıda Ölü ve Yaralı Var
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
YORUMLAR
26.01.2016

eee artık devir değiştiiii.. cnntürkte değişti....

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ