Rus Sosyal Medya Fenomeni İtiraf Etti: 1 Aylık Bebeği Açlıktan Ölmüş

Rus sosyal medya fenomeni Maxim Lyutyi, 1 aylık bebeğini açlıktan öldürdüğü iddiasıyla yargılanmaya başladı. Lyutyi’nin, bebeğinin yeterli olacak tüm gıdayı güneşten alabileceğini düşündüğü için aç bıraktığı ve ölümüne sebep olduğu için 8 yıl hapis cezası isteniyor.

Rusya’da, vegan beslenme üzerine yazdığı yazılar ve çektiği videolarla bilinen Maxim Lyutyi, 1 aylık bebeğinin yetersiz beslenme nedeniyle hayatını kaybetmişti.

Maxim Lyutyi’nin yargılandığı davada anne Oksana Mironova, Lyutyi’nin bebeği vegan bir beslenme düzenine soktuğu ve sadece güneş ışığı ile yeterli gıdayı alacağı için aç bıraktığını söyledi.

Anne Mironova, çocuğunu gizlice emzirmeye çalıştığını ancak Maxim Lyutyi’nin korkusundan bunu başaramadığını da ifade etti.

Mirror'ın haberine göre bir kaynak, Maxim'in "çocuk üzerinde deney yapmak, onu tamamen güneşle beslemek ve takipçilerine bu şekilde de hayatta kalınabileceğinin reklamını yapmak" istediği belirtildi.

3.5 kilo ağırlandayken hayatını kaybeden bebek için çifte 8 yıl hapis cezasıyla dava açılmıştı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Bu Testi Sadece Veganlar Bitirebilecek!
Doğum Gününde Çocuğuna Vegan Beslenme Çantası Hazırlayan Anne Tartışma Yarattı

Popüler İçerikler

Dinleyeni Parçalayan Orhan Atasoy'un "Gemiler" Şarkısı ve Klibiyle İlgili Az Bilinen Muhteşem Detaylar
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
YORUMLAR
16.04.2024

Ay Allah'ın belası güneş ışığı, vegan beslenme nasıl kafalar abi bunlar mal mısınız? Ne bok yerseniz yiyin el kadar bebeğe dayatmak ne demek ya! Ya yemeyin boku ya da doğuruyorsaniz bakın. Bile isteye ihmal var işin içinde, 8 yıl bile az gelir.

16.04.2024

Vegan beslese gene iyi, hiç olmazsa hayvansal gıda hariç bişey geçmiş olurdu boğazsından. Bu gerizekalı direk Fotosentez yaptırtmış çocuğa Allah'ın pislik malı...

16.04.2024

Ske sürülecek akıl yok bunlarda

16.04.2024

Hep söyledim söylüyorum söyleyeceğim,o sabi sübyanların iyiliği için anne baba olmadan önce ve olduktan sonra periyodik olarak tüm ebeveynlerin yeterlilik testlerinden geçirilmesi ve eğitim almaları gerekiyor....

TÜM YORUMLARI OKU (20)