Rus Güçleri Yılın Son Günü Kiev'e Saldırdı: 1 Ölü 20 Yaralı

Rus güçleri, 2022 yılının son gününde Kiev'e füze saldırısı gerçekleştirdi. Füze saldırısı sonucu 1 kişinin hayatını kaybederken, 20 kişi de yaralandı.

"Rusya'nın, başkentteki sivil hedeflere yönelik saldırısı sonucu 1 kişi öldü, 20 kişi yaralandı"

Ukrayna'nın başkenti Kiev'in belediye başkanı Vitaliy Kliçko, Rus ordusunun kente yönelik düzenlediği füze saldırıları sonucu 1 sivilin hayatını kaybettiğini, 20 kişinin de yaralandığını duyurdu. Kiev Belediye Başkanı Kliçko, Telegram hesabından yaptığı yazılı açıklamada, başkente yönelik bugün yapılan Rus saldırıları hakkındaki son gelişmeleri değerlendirdi.

Kliçko, Kiev'in Solomyansk, Peçersk ve Holosiivsk semtlerinde meydana gelen patlamalarla ilgili 'Rusya'nın, başkentteki sivil hedeflere yönelik saldırısı sonucu 1 kişi öldü, 20 kişi yaralandı. Yaralanan 14 kişi hastaneye kaldırılırken 6'sına sağlık ekipleri olay yerinde müdahale etti.' dedi.

Kliçko saldırılar nedeniyle başkentin bazı noktalarında sivil altyapıların hasar gördüğünü bildirdi.

Ukrayna basınına göre, ülkenin diğer şehirlerinde de patlama sesleri duyuldu.

Kiev sakinleri metro istasyonlarına sığındı

Rus ordusunun Ukrayna'ya düzenlediği hava saldırıları nedeniyle başkent Kiev sakinleri metro istasyonuna sığındı.

Popüler İçerikler

Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
YORUMLAR
31.12.2022

Allahın cezası yılbaşı günü bile rahat bırakmıyor insanları

31.12.2022

İsrail'in her Ramazan'ın 1. günü Gazze'yi bombalaması gibi. Yılbaşı gecesi Rusya Kiev'i vuruyor. Savaşın psikolojisi olsa gerek, karşı tarafı en mutlu olduğu/olabileceği anda vurmak. #SavaşaHayır

31.12.2022

ben inanmıyorum isterseniz linçleyin. Bugün bile bi vinç devrildi 6 ölü var, ara sokakta bi pano düşüyor 3 kişi gidiyor. Dünyanın en güçlü ikinci ülkesi, başkente füze fırlatıyor aynen 1 ölü vardır kesin. Ya bir taraf kayıp hakkında yalan söylüyor ya da böyle bir şey yok, algıya oynuyorlar. Tabi ki herkes kendi ülkesini iyi gösterecek ama öyle saçma şeyler paylaşıyor ki ukrayna tarafı, hani basında gördüklerinizden bahsetmiyorum kendi medyalarında ki haberler çok komik. Yok rusya tam taaruza geçmiş 30 kayıp vermişler ruslar 10 bin kaybedip kaçmış falan. Rusya gerçekten saldırsa 1 saat sürmez, zaten adamlar tepkiden çekinip kendini tutuyor bunlarda iyice delirtiyor bu tip abuk sabuk haberlerle

TÜM YORUMLARI OKU (8)