Rus Astrolog, İstanbul'da Boğularak Öldürüldü

İstanbul’da yaşayan Rus Astrolog Galina Trofımova (40) evinde boğularak öldürüldü. Emniyet yetkilileri, Galina Trofımova’nın Türkçe kursunda tanıştığı İranlı erkek arkadaşını arıyor.

Ülkesinde yaşadığı sorunlu evlilik sebebiyle Türkiye’ye gelen Rus vatandaşı Galina Trofımova, 2 çocuğuyla Kağıthane Ortabayır Mahallesi'nde bir adrese yerleşti.

Sözcü'de yer alan habere göre; Trofımova, bir süre sonra Türkçe öğrenmek için dil kursuna başladı. Burada İran uyruklu A.A. ile tanışarak sevgili oldu. İddiaya göre, Astrolog Trofımova'nın kardeşi A.T., 25 Aralık günü ablasının evine gitti. Kapıyı çaldı, ancak açan olmadı.

Durumdan şüphelenince çilingir çağırarak eve girdi. Salonda kimsenin olmadığını gören A.T., yatak odasına yönelince ablasının cansız bedeniyle karşılaştı.

Ablasının yatak üzerinde cesedini gören kardeşi yaşadığı şokun ardından polisi aradı. Olay yerine sevk edilen ekiplerin ön incelemesinde Rus kadının boğularak öldüğü belirlendi.

Cinayeti soruşturan polis A.T.'nin bilgisine başvurdu. Ablasını 6 aydır göremediğini belirten A.T. şunları söyledi:

“Ablamın 2 çocuğu var.  Annem aradı. Yeğenlerimin otelde olduğunu söyledi. Ablama ulaşamadığını, endişelendiğini belirtti. Çocukları otelden alıp ablamın evine geçtik. Kapıyı çilingirle açtırdık. Galina'nın yatakta hareketsiz yattığını görünce polise haber verdim.” dediği öğrenildi.

Polis ekipleri çocuklarında ifadesine başvurdu. Çocuklar ifadelerinde, evde annelerinden başka İranlı erkek arkadaşı A.A.'nın bulunduğunu belirttiler.

“Sabah erkenden kalktığımızda, annemin erkek arkadaşı A.A. bizi kahvaltı yapmak için evden çıkardı. Annemi görmeden çıktık.  A.A. Kahvaltı sonrası bizi Levent'te bir otele yerleştirip gitti” dediği öğrenildi.

Cinayetle ilgili çalışma yapan polis ekiplerinin İran uyruklu A.A.'yı yakalamak için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
İşitme Testine Kürtçe Engeli: Türkçe Bilmeyen Kadına SRT Testi Yapılmadı
YORUMLAR
26.12.2022

bu ülkenin hali ne ya ? İranlı rusu boğdu, afgan suriyeliyi bıçakladı, pakistanlı bir türkü taciz etti, faslı ahlak dersi vemeye çalıştı olum nerede yaşıyoruz biz birleşmiş milletlerde bu kadar birleşmiş miller yoktur

27.12.2022

Hey Sen kafani once kaldirda basinda Kim var ona bak Gurcu cingene hirsiz ve onun arap karisi ni saraya Sen soktun Hatice var netice var!

26.12.2022

yanlistan kacip baska bir yanlisa konmus,yazik olmus,RIP.

27.12.2022

Cok guzel kadin Guzel lik bir guc oldugu gibi ayni zamanda hedef olma nedeni

27.12.2022

artık cinayetlerimiz bile uluslararası oldu :)

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ