Rum Kökenli Olduğu İçin Gelen Eleştirilere Grek Müziğin İmza İsmi Fedon'dan Tepki: ''Türk'ün Hasıyım!''

Deniz, kum ve güneş deyince akla gelen ilk isim olan şarkıcı Fedon, dün akşam bir mekanda sahne almadan önce basın mensuplarıyla bir araya geldi. Fedon dini ve kökeniyle ilgili kendisine yöneltilen eleştirilere sert çıkıştı.

KAYNAK

Bronz teniyle her yıl deniz, kum ve güneş sezonunu herkesten önce açan şarkıcı Fedon'u illaki tanıyorsunuzdur. Ünlü isim, aslen Rum kökenli. Bu yüzden yorumladığı şarkılar da içerisinde Grek esintiler taşıyor. Birçok insan da onu iki kültürü kendince harmanlamasıyla seviyor zaten.

Fedon, geçtiğimiz akşam Kıbrıs’ta konser verdi. Sahneden önce basınla bir araya gelen şarkıcı, Rum kökenli ve Hristiyan olduğu için kendisine tepki gösterenlerin olduğunu belirterek şöyle konuştu: “Bana ‘gâvur’ diyorlar ama bu ülke için benden daha fazla mücadele eden yok. Vergimi ödüyorum, askerlik görevimi fazlasıyla yaptım.''

Ardından hızını alamayan Fedon, ''Türklük konusunda beni sorgulayacak kimse yok, sadece Allah! Ben Hristiyan’ım ve Rum kökenliyim ama çoğu Müslüman’dan daha Türk’üm. Türk’ün hasıyım. Bu ülke için hizmet ettim, 27 ay gönüllü askerlik yaptım. Vatanımı seviyorum. Eleştirenlere cevap veriyorum: Benim Türklük konusunda sorgulanacak bir tarafım yok.” diyerek bu konuda ne kadar hassas olduğunu göstermiş oldu.

İlginizi çekebilir:

İlyas Yalçıntaş ile de Yan Yana Gelmişti: Kandıralı Ferdi Bu Sefer de Bayhan'ın Yanında ''Tiryakinim'' Söyledi
Oyuncu Zeynep Çamcı Kedisi Mivzi'yi Kaybettiğini Sosyal Medyasından Duyurdu: ''Gel de Seveyim be Oğlum!''
Afra Saraçoğlu Symi Tatilinden Kareleri Sosyal Medyasından Paylaştı: Güzel Oyuncu Beğeni Yağmuruna Tutuldu!

Popüler İçerikler

Cani Semih Çelik’in Bağlantısı Ortaya Çıktı: 'İncel' Grupları Polis Takibine Girdi!
Tugay Kerimoğlu’ndan Galatasaray Taraftarını Yıkan İddia: “Muslera Galatasaray’dan Ayrılabilir”
İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil’i Katleden Semih Çelik Hakkında İlginç Detay: ‘Kukla’ Kitabından mı Esinlendi?
YORUMLAR
08.10.2024

aynen öylesin. senden öğrensinler o ağzına vatan millet lafını pelesenk edenler.

08.10.2024

seviyoruz seni

08.10.2024

Sunu anlamadiklari icin bu haldeyiz " Musluman olmakla Turk olmak farkli" biz once Turkuz bunu unuttugumuz surece daha cok basimiz b*ka batcak!!!! Bu adamin dedesi kurtulus savasunda sehit olmustur Turkiye icin bugun arap sevicilerin dedeleri araplar icin aglarken bunu unutmayin.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ