Ruhunu Ilık Suya Basacağını Söyleyen Nil Karaibrahimgil'in Anlamakta Zorluk Çekilen Açıklaması Olay Oldu!

Özgür kız Nil Karaibrahimgil şehir hayatının kalabalığından ve yoruculuğundan bırakarak birçok ünlü gibi ailesiyle birlikte doğada yaşamaya başladı.

Ayşe Arman da topraklarla, hayvanlarla gününü geçiren Karaibrahimgil'le yeni yaşantısını konuştuğu bir röportaj yaptı.

Röportajda, “Önümüzde ailece evde geçireceğimiz günler vardı. Ben de üçümüzü, içimize katladım. Kendi ruhumu da ılık suya basmaya karar verdim. Bu pandemi günlerinde günlerin karışması, zamanın biçim değiştirmesi bana iyi geldi. Kozama girdim. Okudum, izledim ve yazdım.” diyerek korona sürecini anlattı.

Doğayla diyalog halinde olduklarını da ekleyen Karaibrahimgil bu sözlerinin ardından hem alay konusu oldu hem de tepki çekti.

Açıklamaya yapılan yorumlar şu şekilde;

@keermkaya

@MuratAykul

@FerdiCarrefour

@sunguralpesat

@CurukDus

@thevesaire

@CurukDus

@oguzhanbilgin

@morelajar

Siz bu açıklama hakkında ne düşünüyorsunuz?

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
24.05.2020

Paraları bitse ilk bunların psikolojisi bozulur biz alışığız

Ya sdfkjdhgslkfd çok güldüm :D

Ya şu ünlülerin doğaya açıldım kendim ekip kendim biçiyorum havaları beni sinir ediyor. Çünkü elinde 3 kuruş parası olan tanıdıkların hayali bir yer alıp çiftçilik mi yapsama dönmeye başladı. Önceden deniz kenarında çay bahçesi açma fikrinin yerini aldı resmen. Bu adamların parası var ve yanlarında aileler çalışıyor. Onlar çiftçilik yapmıyor çiftçilik yapanların baktığı kişiler oluyorlar. Toprak ağalığının post modern hali gibi yani. Bir de hiç düşünmüyorlar bu adamlar şehirde kendi ev işlerini kendileri mi görüyordu da köye gidince bir de üstüne köylü gibi yaşayacaklar. Yukarıda şahane bir karikatür var sadece.

25.05.2020

Elleri yüzleri makyajlı tırnaklar manikürlü poz verme çiftçisi onlar,,instagrama fotoğrafı attıktan sonra muhtemelen ''Zehraaaa kız gel al şunu elimden'' diyerek elindeki çapayı bahsettiğin yanında çalışan gerçek çiftçiye verir..sonra evin şark köşesinde kitap kahvesiyle bi poz daha verir günü tamamlar.

Pasif Kullanıcı
24.05.2020

Reklamcı abinin ve çevresinin desteği ile tüm reklamların yüzü,sesi... Yıllardır özgür kız, domestik / ev yapımı Sarah Jessica Parker ... doğal olmayan fotolar. Tarladasın,bostandasın toz-toprak-çamur yok. O çiçek desenli kıyafetler muhtemelen Antrophology’den yada pahalı bir vintage markadan alınmıştır. Derinliği olmayan bir karakter...

TÜM YORUMLARI OKU (24)