'Dezenfektan Satışı Araştırılsın' Teklifi AKP ve MHP Oylarıyla Reddedildi

CHP'nin görevden alınan Ruhsar Pekcan’ın ortağı olduğu şirketten Ticaret Bakanlığı’na dezenfektan satışı için TBMM’de araştırma komisyonu kurulması teklifi AKP ve MHP oylarıyla reddedildi.

Ticaret eski Bakanı Ruhsar Pekcan'ın aile şirketinin Ticaret Bakanlığı'na dezenfektan sattığı ortaya çıkmış, ardından Pekcan Bakanlık koltuğundan alınmıştı. 

CHP Grup Başkanvekilleri Engin Altay, Özgür Özel ve Engin Özkoç tarafından Ruhsar Pekcan ile ilgili Araştırma Komisyonu kurulması için Meclis Araştırma Önergesi verilmişti.

Teklif reddedildi

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Twitter hesabından açıklama yapan CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, araştırma önergesinin AKP ve MHP’nin oylarıyla reddedildiğini açıkladı.

Tanal paylaşımında “Eski Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ın nüfuzunu kullanarak başka kamu kurumu ve kuruluşlarına da kendi firmasının ürünü satmaya çalıştığına ilişkin araştırma önergesi, Akparti ve MHP oyları ile reddedildi. Yolsuzluk iddiası kapatıldı. Aslında yüce divanlık olay… Tarihe geçti…”dedi.

Popüler İçerikler

Polisten Pedofili Operasyonu: Fotoğraf ve Video Yayınlayan 156 Kişi Gözaltına Alındı
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
YORUMLAR
18.05.2021

Yolsuzluk bir kez daha tescillendi, makyavelistler bırakmadılar ki kadın bi 'AK'lansın. Biri giderse hepsi gider her şeyin farkındalar bakalım bu alçaklık bu iğrençlik nereye kadar gidecek.

18.05.2021

siz gidince biz araştırırız merak etmeyin

18.05.2021

Vatan hainleri

TÜM YORUMLARI OKU (16)