RTÜK'ün Kızılcık Şerbeti Hamlesinden Ali Sunal'ın Deprem Konuşmasına Televizyon Dünyasında Bugün Yaşananlar

12 Mart Pazar günü televizyon ve dizi dünyasında yaşanan son dakika gelişmelerini ve olaylarını derledik.

1. Survivor'da geçtiğimiz günlerde Merve ve Asena arasında büyük bir kavga yaşanmıştı. Kavga sonucunda Senem yarışmadan ayrılmak istemişti. Fakat geçtiğimiz akşam yayınlanan bölümde Acun Ilıcalı olayın videosunu izlemediğini dile getirerek kararı açıklamayı bugüne bırakmıştı. Merve ve Asena ile ilgili karar verildi!

👇

Acun Ilıcalı Survivor'daki Büyük Kavganın Ardından Asena ve Merve Hakkındaki Kararı Açıkladı!

2. Show TV'de yayınlanan Güldür Güldür programının moderatörü olan Ali Sunal, program başlangıcında yaptığı konuşma ile seyircilerden büyük alkış aldı. 6 Şubat'ta meydana gelen deprem sonrasındaki normalleşmeden bahseden Ali Sunal, "Bir kişinin bile sorumluluk hissedip ben hata yaptım, özür dilerim diyerek istifa etmemesi mi normal olan?" diye sordu.

👇

Ali Sunal'ın Güldür Güldür'de Yaptığı 'Deprem' Konuşması İzleyenlerden Tam Not Aldı

3. YouTube'da yayınlanan Kısmetse Olur Aşkın Gücü'nün en sevilen ve popüler çifti Sedat Polat ve Elif Nur Yel doludizgin bir şekilde aşklarını yaşamaya devam ediyor! Araları bir iyi bir kötü devam eden ikili, dün akşam bir kaos yaşadı. Birbirlerini sosyal medyada takipten çıkartan çift sevenlerini üzerken ilk hamle Sedat Polat'tan geldi. Sedat, bir gece vakti Elif'e olan aşkını ilan etti!

👇

Önce Takipten Çıktı Sonra İlan-ı Aşk Etti: Kısmetse Olur Sedat, Elif'e Olan Aşkını Meydan Okurcasına Haykırdı!

4. Ülkemizi yasa boğan deprem felaketinin ardından ömür boyu unutmayacağımız şeyler yaşandı. İktidara yakınlığıyla bilinen A Haber'in bir muhabiri, deprem bölgesinde bir çadırda yaşayan aileye 'misafir' olmuştu. Acı içinde sığınacak bir yer bulan depremzedelerin yanında "Çadırdan içeri girince bizi bir antre karşıladı. Antreden geçerek salona geldik. Çadır 25 metrekare. Oldukça büyük." söylemleri tepki çekmişti. Mizahı çoğu zaman eleştiri için kullanan Güldür Güldür ekibi ise A Haber'in bu haberini mizah yoluyla sert bir şekilde eleştirdi. O anlar ise sosyal medyada gündem oldu.

👇

Güldür Güldür'ün A Haber'in 'Çadır Tiyatrosuna' Yaptığı Gönderme Sosyal Medyayı İkiye Böldü!

5. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan 18. bölümündeki gerdek ve şiddet sahneleriyle gündeme bomba gibi düşen Kızılcık Şerbeti dizisi, sosyal medyada tepki çekti. Show TV'nin iddialı dizilerinden olan Kızılcık Şerbeti'nin 18. bölümünde Nursema isimli karakterin zorla evlendirildiği ve gerdek gecesinde 'kocası' tarafından camdan atıldığını izlemiştik. Tepki çeken birkaç sahnenin ardından RTÜK, dizi hakkında inceleme başlatılacağını duyurdu.

👇

Gerdek ve Şiddet Sahneleriyle Gündem Olan Kızılcık Şerbeti Hakkında RTÜK İnceleme Başlatacağını Duyurdu!

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede