RTÜK, Sağlıkçıları Hedef Alan Hakan Ural İçin Harekete Geçti

RTÜK üyesi İlhan Taşcı, Hakan Ural'ın 'Neler Oluyor Hayatta' adlı programda sağlık çalışanlarına ilişkin kullandığı ifadeler nedeniyle RTÜK'ten 'şiddeti özendirici', 'iftira' ve 'aşağılama' suçlarından inceleme talep etti.

RTÜK üyesi İlhan Taşcı, Hakan Ural, 'Neler Oluyor Hayatta' programında sağlık çalışanları hakkında kullandığı ifadelere ilişkin RTÜK'ten inceleme istedi.

Taşcı'nın açıklaması 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Ural ne demişti?

Hakan Ural, program partneri sunucu Nur Tuğba Algül’ün çocuğu üzerinden bir örnekte bulunarak, grev yapan sağlık çalışanları için 'İki dakika delikanlı olalım. Sen olsaydın gözünü çıkarırsın' demesinin ardından, Nur Tuğba Algül de 'Yapardım' yanıtını verdi. 

Ural, bu ifadelerin devamında, 'Doktor da duvara yaslanmış. 'Oğlum ölüyor' diyorsun, 'Ben eylemdeyim' diyor' diye konuştu.

Bu sözlerinin ardından tepkilerin hedefi olmuştu 👇

Canlı Yayında Sağlık Çalışanlarını Hedef Gösteren Hakan Ural Instagram Hesabından Tepkilere Cevap Verdi

Popüler İçerikler

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
YORUMLAR
09.12.2021

Her konuda sanki bir bok biliyor gibi konuşan bir sürü sığır var TV'lerde alayı defolup gitmelidir.

09.12.2021

Bu adam niçin tv'de nasihat veriyor? Bu adam niçin ünlü? Ve neden zengin? İnşaat amelesi bile olamayacak bu herif, koca bi ülkenin yaşlı beyinlerini ütülüyor ak.

09.12.2021

Yakın zaman da Annem ufak bir zehirlenme atlattı klasik işte kusma-ishal-ateş çok ağır bir durumu yoktu. Triaj hekimliğe gittik sıra alacağız bir tane doktor hanım oturmuş tam sırtını bankoya vermiş ileridekiler ile sohbet ediyor. 3 kere ben seslendim "Doktor hanım bakar mısınız ?" 2 kez annem 2 kez nişanlım seslendi. Bana mısın demiyor. En sonun da kafamı bankoya eğip "ALLAH MUHABBETİNİZİ ATTIRSIN BURAYA BAKINCAN MI" diye seslendim. Köpürdü güvenlik falan çağırdı peki ben doktoru dövdüm mü ? (O raddeye geldim) Ama şiddet şiddeti doğurur. Gidiyorsun hastahane müdürüne şikayetini veriyorsun. Hem güvenliği şikayet ettim hem doktoru şikayet ettim. Sonuç ne oldu annemin tedavisi yapıldı evimize döndük.

TÜM YORUMLARI OKU (11)