RTÜK, 'Konuşanlar' Programı Hakkında 'Ahlaka Uygun Olmayan Diyaloglar' İddiasıyla İnceleme Başlattı

Exxen'de yayınlanan Hasan Can Kaya'nın sunduğu 'Konuşanlar' programı için RTÜK tarafından inceleme başlatıldı. 

RTÜK Başkanı Exxen'in daha önce programda geçen diyaloglar nedeniyle uyarıldığını açıkladı. 

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Twitter'dan yaptığı açıklamada inceleme başlatılmasının gerekçesini 'Türk aile yapısına ve ahlâkına uygun olmayan diyaloglar' olarak açıkladı.

Şahin paylaşımında şu ifadelere yer verdi 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Kızına Şiddet Uygulayan Annenin Görüntüleri Tepki Çekti! 'Alın Sizin Olsun'
Münevver Karabulut'u Vahşice Öldüren Cem Garipoğlu'nun İntiharının Öncesindeki Son Görüntüleri Ortaya Çıktı
Kıvanç Tatlıtuğ Yok Biz Şok: Dünyanın En Yakışıklı 100 Erkeği Listesinde Türkiye'den 5 Ünlü Oyuncu Var!
YORUMLAR
08.12.2021

Bu gereksiz insanı bir kere izledim, merak ettim çünkü ama izlemez olaydım. Bir izleyiciyi kaldırıp bir şey anlattırıyor sonra o kişiyi rencide edecek şekilde komik olduğunu zannettiği cümleler kuruyor, ve işin en ilginç yanı ise çoğu kişi buna gülüyor. Ee bizim millet kadar enayisini başka bir yerde bulamazsın zaten.

iyi de mevzu bu mu? paran ile ödedigin acik olmayan bir platformda, RTÜK ahlak bekciligi üzerinden ayar vermeye calisiyorlar, buna tepkin yok mu? istemeyen parasini vermez izlemez. Bana dokunmayan yilan bin yil yasasin zihniyeti yüzünden bu haldeyiz. "Susma sustukca sira sana gelcek"

08.12.2021

Birisi şu "Türk Aile Yapısını " açıklayabilir mi.... ... Kime göre... Neye göre... .... 🤪😡😠

08.12.2021

Türk Aile Yapısına göre herkes Müslüman olmak zorunda, istediğin şeye tecavüz edebilirsin, hırsızlık sevap ama gerçekten ihtiyacın varsa günah, okumuş bir kadın olmak günah ama bunu yurtdışında yapanları överler, açık giyindin diye cezan ölümdür, öldürene ömür boyu bakarlar, fakirliğe alışkın olmak zorundasın çünkü buna mecbur bırakılırsın, hayatları ırgat gibi çalışıp insani hakları lüks bildiklerinden ağzı kokarak gezer. Bide bütün derdi bi kenara bırakır senin cebinde ne marka telefon var der. He bide işte şu adamın ettiği iki kelime lafa takılır günlerce bunu konuşurlar. Bu arada bunu konuşan topluluğun ağzından küfür eksik olmaz.

08.12.2021

Bu adamı zerre sevmem asla da komik değil. Ama nedir şu Türk aile yapısı ya. Bırakın kim neye gülüyosa gülsün, nasıl eğleniyorsa eğlensin. Her ne kadar vasat olsa da kimseyi alakadar etmez sonuçta.

TÜM YORUMLARI OKU (50)