RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'in Camdaki Kız Açıklaması Tepkilerin Odağında!

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, Twitter hesabından yaptığı bir açıklamayla gündeme bomba gibi düştü. Kanal D ekranlarında izleyicileri ekranlara kilitleyen Camdaki Kız dizisini hedef alan Şahin, RTÜK uyarılarını dikkate almayan tüm yapımları yakından takip edeceklerini duyurdu. Ebubekir Şahin'nin açıklaması ise tepkilerin odağı oldu.

Gelin detayları görelim...

Bildiğiniz gibi, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), ülkemizde faaliyet gösteren bütün radyo ve televizyon yayınlarını ilgili kanun ve yönetmeliklere göre düzenleyip denetliyor.

Son zamanlarda yapımları yine ceza yağmuruna tutan RTÜK, en son Halk TV’de yayınlanan 'Medya Mahallesi' programına ‘mimikle terör övme’ suçlaması nedeniyle ceza vermişti.

Programa gelen cezanın ardından sunucu Emin Çapa, mimiklerinin gözükmemesi için yayına maskeyle çıkmıştı. RTÜK bu yaşananı da cezasız bırakmadı.

Detayları burada anlatmıştık

RTÜK'ten Halk TV’ye Bu Kez ‘Espri’ Cezası

Geçtiğimiz yıl Yasak Elma, Yargı gibi dizilere arka arkaya ceza gelmişti yine RTÜK tarafından. Tüm bu yaşananların ardından gündem bir kez daha hareketlendi.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı Ebubekir Şahin, Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla yeniden dikkatleri üzerine çekti.

Ebubekir Şahin, paylaşımında başrollerinde Burcu Biricik ve Feyyaz Yiğit'in rol aldığı Camdaki Kız'ı odağına aldı.

Şahin'in gündem olan paylaşımda, ''Vatandaşlarımızın da yoğun tepkisini çeken Camdaki Kız dizisinin yayıncısı başta olmak üzere Üst Kurulumuzun bugüne kadarki uyarılarını dikkate almayan tüm yapımları daha yakından takip etmeye başladık. Kamuoyuna saygılarımla duyuruyorum.'' ifadeleri yer aldı.

İşte Ebubekir Şahin'in paylaşımı...

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Her yeni bölümüyle izleyenleri ekranlara kilitleyen Cihangir Ceyhan, Selma Ergenç, Enis Arıkan, Devrim Yakut ve Tamer Levent'in rol aldığı yapımın sevenleri bu paylaşım karşısında sessiz kalmadı.

RTÜK başkanının bu paylaşımı yalnızca Camdaki Kız izleyicilerinin değil birçok sosyal medya kullanıcısının tepkisini çekti.

👇👇

twitter.com

👇👇

twitter.com

👇👇

twitter.com

👇👇

twitter.com

👇👇

twitter.com

👇👇

twitter.com

👇👇

twitter.com

👇👇

twitter.com

Sizin konu hakkındaki düşünceleriniz neler?

Yorumlara bekliyoruz...

İlginizi Çekebilir

RTÜK Başkanı ile Emin Çapa Arasında ‘Maske’ Tartışması
Camdaki Kız'ın Başrolü Burcu Biricik 'Feride'ye Veda Sahnesiyle Yüreklerimizi Dağladı
RTÜK'ün Kısmetse Olur'u Denetleyeceği İddia Edildi: Kısmetse Olur: Aşkın Gücü Yayından Kalkıyor mu?

Popüler İçerikler

TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
YORUMLAR
21.01.2023

Peki bu millet aynı tepkiyi bir yalı içerisinde geçen ve herkesin birbirine kaydığı buna da çapkınlık yakıştırması yapılan o malum iğrenç diziye de verdi mi? Görüyoruz tepkileri aklım almıyor ama her hafta ütopik reytingler alıyor. Şimdi ben Camdaki Kız'ı falan savunmuyorum sadece bu ikiyüzlülüge tahammül edemiyorum. Hani bu şikayetçi izleyici tayfası içerisinde bir gram bile erotizm olmayan Kırmızı Oda, Masumlar Apartmanı gibi farklı, eğitici, ibretlik dizileri bu kadar yüceltmedi tam istedikleri gibiydi halbuki.

Pasif Kullanıcı
21.01.2023

Ooooo memleketteki ulusal veya yerel kanallarda o kadar rezil programlar ,reality show,alışveris programları ve diziler var ki bunlara yasak getirip belgesel ,sanat ,bilim ve edebiyat programı yayınlatsalar memleketin kültür düzeyi %100 artar be anacım.🤣🤣🤣

21.01.2023

Rtük başkanı saksocunun teki.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ