CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yaklaşık bir haftadır tutuklu olan Ekrem İmamoğlu'na destek için Maltepe Sahil Alanı'nda düzenlenen mitingde konuşma yaptı. Yeni boykot listesini de açıklayan Özel, listeye birçok kanalı da dahil etti.
RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin ise kanallara yönelik boykot çağrısında bulunan Özgür Özel'e 'Açıkça suçtur!' diyerek cevap verdi.
Hahahha Rtük başkanı devran dönünce u dönüşünün kralını yapacak, çok belli. Bu arada trollnedio naber? İki aydır yokum ortalık daha beter olmuş. Bi süpürge faraş alıp süpüremiyor musunuz şu arsız trolleri? Ortam bozdu deyip elini ayağını çeken dostlarıma sesleniyorum. Bir kişi bir kişidir, inadına yazalım kudursun yobazlar. 🤗
Suçu sabah akşam ekmek arası yiyen ŞEYLER kalkmış bize neyin suç olup olmadığını anlatmaya kalkıyor hahahaha. Eyyyy Ebubekir, sen kimsin?
dedi eylemi yayınladı diye Sözcü TV yi 10 gün kapatan adam