RTÜK Başkanı Açıkladı: İstismar Soruşturması Kapsamındaki Olaya Yayın Yasağı Getirildi!

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, 'İstismar soruşturması kapsamında söz konusu olaya ilişkin' yayın yasağı getirildiğini açıkladı.

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Edirne 1. Sulh Ceza Hakimliği, Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü bir istismar soruşturması kapsamında söz konusu olaya ilişkin yayın yasağı getirildiğini açıkladı.

Popüler İçerikler

Büyük Köfteci Zincirleri Sosyal Medyada Hedef Tahtası Oldu: Köfteci Yusuf'un Avukatından Açıklama Geldi
KYK Yurdunda Erkeklerin Toplu Tacizine Maruz Kalan Kız Öğrenciler Seslerini Duyurmaya Çalışıyor
Semih Çelik'in Babasının İfadesi Ortaya Çıktı: "16 Yaşından Önce Normaldi, Namaz da Kılıyordu"
YORUMLAR
09.10.2024

Twitter'da halkın tepkisi olmasa tacizciler tecavüzculer sokaklarda cirit atacak yeter artık yeter bu ülkenin mazlumlarını size yedirtmeyiz

09.10.2024

Hepiniz bir gerçeğin farkına varmalı ve kabul etmelisiniz, bu gördüğünüz canilikler, sapıklıklar, çeşitli suçlar tahmin ettiğinizden çok daha uzun süredir var ve sürüyordu. Binalar, çevresini saran işyerleri, kamera donanımları, cep telefonlarımız ve çevresinde gelişen olayları görüntüleyen insanların sayısı ve farkındalığı gibi unsurların artışı ile, zaten olmakta olan aşikar hale geldi. İnternet zorbalıkları ABD de dahi var, PDiddy olayları, Epstein olayları vs vs. Tecavüzcü tacizci papazlar, rahipler vsvs liste uzar. Burada odak şu olmalı; Suça maruz kalan da gören de "bana dokunmayan yılan yaşasın" dememeli.

09.10.2024

zaten oyle yazdigin icin tesekkurler digerleri çöp.

Aga 5 yerden maaş alan şu sıfat niye hep karşıma çıkıyor de get kardeşim senin ismini cismini duymak istemiyorum

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ