RTÜK Başkanı Açıkladı: FOX'a Yeni Soruşturma

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, FOX TV Ana Haber Sunucusu Selçuk Tepeli hakkında kamuoyunu yanlış yönlendirdiği gerekçesiyle inceleme başlatıldığını duyurdu.

Canlı yayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası yaptığı açıklamaları tarafsızlık ilkesinden bağımsız bir şekilde eleştiren ve toplumu yanlış yönlendiren FOX TV Ana Haber Sunucusu İsmail Tepeli hakkında kamuoyunu yanlış yönlendirdiği gerekçesiyle inceleme başlatıldı.

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Twitter'dan paylaştığı video ile duyurdu.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

RTÜK üyesi İlha Taşçı'dan tepki

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Anlamak İsteyene: Kadına Şiddete Dikkat Çekmek İsteyen Kadınların Yeni Akımı Çok Beğenildi
İsrail'in Eurovision'da Men Edilmediği Açıklandı: 5 Ülke Eurovision'dan Çıktığını Açıkladı
Mustafa Destici'nin "İşe Alırken Evlilere Öncelik Verilsin" Önerisine Gelen İronik Yorumlar
YORUMLAR
20.01.2022

Tarafsızlık ilkesi diye bir şey mi varmış? A Haber ya bu karardan haberdar değil ya da RTÜK ekibinden kimse A Haber izlemiyor

İsme bak ebubekir. sen kendin tarafsız değilsin bir kere sen git A haber izle

20.01.2022

Yanlış yönlendirme derken, ekonomide şahlandığımızı söylemeyi atlayıp her yeni güne zamla uyandığımızı görmezden gelmemiş mi? BOP'çu şarlatanların kurgusal tarihi ile M. Kemal'e hakaret eden meczup sürüsü tek parti diktasının nasıl olduğunu ampul ışığı ile görebiliyorlar değil mi?

TÜM YORUMLARI OKU (14)