Ronaldo'nun Suudi Arabistan'daki 17 Odalı Lüks Dairesinin Fiyatını Öğrenince Bi' Miktar Şok Olabilirsiniz

2022 FIFA Dünya Kupası'nın en çok konuşulan isimlerinden biri olan Ronaldo'nun Manchester United'dan ayrıldıktan sonra futbol kariyerinin nasıl devam edeceği epey merak konusu olmuştu.

Ta ki Ronaldo, Suudi Arabistan Ligi takımlarından Al-Nassr'a transfer olana kadar...

Al-Nassr ile 2,5 yıllık bir sözleşme imzalayan Ronaldo'nun sözleşmesinde bulunan ücretsiz uçuş hakkı, özel zırhlı araç, zırhlı spor araba, her maç ve gol başına ayrı ayrı 200 bin euro ve ailesine özel mülk gibi maddeler futbolseverleri epey şaşırtmıştı.

Geçtiğimiz günlerde ailesi ile Suudi Arabistan'a gelen Ronaldo için Mrsool Park stadyumunda takımın taraftarlarının da katıldığı bir tören düzenlenmişti.

Bu görkemli karşılama sonrası Ronaldo ve ailesinin Suudi Arabistan'daki yeni hayatları ve ultra lüks yaşam standartları epey merak konusu haline geldi.

Bazı kaynaklara göre Ronaldo ve sevgilisi Georgina Rodriguez, çocukları ile birlikte Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da bulunan Four Seasons otelinde konaklayacak.

Kalıcı bir ev bulana kadar Ronaldo ve ailesinin bu lüks otelde konakladığını belirten kaynaklar, Ronaldo için ayrılan bu otel katının fiyatının ayda 5 milyar Türk lirasına denk geldiğini belirtti.

Four Seasons otelinin en yeni ve en büyük dairesi olan bu göz alıcı mekan, 99 katlı gökdelenin 49 ve 50. katlarını kaplıyor.

17 odaya sahip olan bu dairede özel çalışma odası, yatak odaları, oturma odaları ve geniş bir salon yer alıyor.

Dairenin her odasından görülen göz alıcı şehir manzarası da mevcut.

Kaynaklara göre otelde bulunan özel tenis kortu, masaj salonu, spa ve sauna gibi hizmetler Ronaldo ve ailesi için her zaman hazır olacak.

Nefes kesen şehir manzarasına sahip banyolar da ön planda...

Louis Vuitton ve Zara gibi mağazaların bulunduğu bir alışveriş merkezine sahip olan bu otelden Georgina Rodriguez'in epey memnun olduğu söyleniyor.

Stadyumlara ve çocuklarının gideceği okullara yakın olan bir mülk arayan Ronaldo, şimdilik bu lüks otelde konaklamaya devam edecek.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Al Nassr'a Transfer Olan Ronaldo ve Sevgilisi Georgina İçin Suudi Arabistan'daki Katı Kural Gözardı Edildi
Lütfen Olsun Böyle Bi' Şey: Suudi Arabistan'a Transfer Olan Ronaldo Şampiyonlar Ligi'nde Oynayabilir!
Cristiano Ronaldo’nun Partneri Georgina Rodriguez Özel Hayatı Hakkında İlk Kez Önemli İtiraflarda Bulundu!

Popüler İçerikler

Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
YORUMLAR
09.01.2023

Başlık : FİYATI ÖĞRENİNCE ŞOK OLACAKSINIZ İçerik : “ Ronaldo için ayrılan bu otel katının fiyatının ayda 5 milyar Türk lirasına denk geldiğini belirtti.” Bu ayda 250 milyon euro eder. Adama 3 senelik 700 milyon euro verilecek ama oteline aylık 250 milyon euro verilecek diyosun nasıl bi editörlük yapıyosunuz anlamıyorım cahil cahil boş yazılar yanlış bilgiler. Aylık 250 milyon euroluk otel odası mı olur zekasız, bu fiyatı hesaplayıp sen şok olmuşsun üstüne bir de bizde oluruz gibi düşünüp bu başlığı atmışsın. Önce bir matematik çalışın kendi yanlış hesaplarına şok olmayın. Bir de bu nasıl ego ilginçtir, hiç mi düşünmez insan “ulan acaba ben yanlış hesaplama yapmış mıyım” diye

09.01.2023

Haberin doğrusu , “Ronaldo’ya ev bulunana kadar otel masrafının 250 Bin Sterlini aşması bekleniyor” 250 bin sterlin de 5 Milyon TL ediyor. Editörümüz ise 5 değil, 55 milyon değil, 555 Milyon değil , ayda 5 Milyar yazmış :)

10.01.2023

Louis Vuitton ve Zara diyor ya :))) Oğlum Louis Vuitton ve Gucci denir, Hermes denir, Dior denir, D&G denir.. Zara denir mi :) Zara Özdilek Park'ta da var. Dur şöyle değiştirelim: "Louis Vuitton ve DEFACTO gibi mağazaların bulunduğu bir alışveriş merkezine sahip olan bu otelden Georgina Rodriguez'in epey memnun olduğu söyleniyor."

11.01.2023

zara zaten dünya markası sen nerede yaşıyorsun.sen herhalde Zara yi sadece Türkiye'de var sanıyorsun.en son geldiği ülke Türkiye dır unutma lütfen.Ayrica haklısın da bu nasıl bir benzetme.hani LC Waikiki yoksa Ronaldo orada durmaz zaten çocukların eşyalarını 12 taksitte nereden Alacak degilmi.😂🤣🤔👎

10.01.2023

Sanki biraz yalan gibi. Aylık 5 milyar liraya kendine yeni otel yaparsın

TÜM YORUMLARI OKU (17)