Ronaldinho'nun Survivor'da Aldığı Paradan Arda Güler'in Yeni Takımına Spor Dünyasında Çok Konuşulanlar

Geçtiğimiz hafta spor dünyasının magazinsel tarafında neler olmuş kaçırdıysanız doğru yerdesiniz. Spor dünyasının renkli tarafında kaçırdığınız ve merak ettiğiniz her şey burada!

Instagram'da ve YouTube'da harika içerikler üreten Sultanlar Volley hesabı, bu kez Filenin Sultanları'ndan Hande Baladın'ı yapay zeka destekli görselleri paylaşarak hepimizin beğenisini topladı. Hande Baladın'ın da çok sevdiği tasarımlara birlikte bakalım!

👇

Hande Baladın'ı Hayran Bırakan Yapay Zekayla Tasarlanmış "Güçlü Kadın Karakterler" Paylaşımlarını Görmelisiniz

Brezilya ekibi Corinthians’ta forma giyen Dimas Candido de Oliveira Filho'nun 19 yaşındaki kız arkadaşı, Filho ile girdiği cinsel ilişki sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

👇

Brezilyalı Futbolcu Oliveira Filho'nun Sevgilisi Cinsel İlişki Sırasında Kalp Krizi Geçirdi!

Simge Sağın, Beşiktaşlı olmasında rağmen Galatasaray ile yakından ilişkili. 'Aşkın Olayım' şarkısının Galatasaray yıldızı Mauro Icardi'ye atfediliği Simge, Icardi ile ilgili yeni açıklamalarda bulundu. Posta Gazetesi'nin aktardığına göre, Simge, Icardi'yi övmelere doyamadı.

👇

Simge, Icardi'yi Yere Göğe Sığdıramadığı Sözleri Sonrası Önlemini Aldı: Wanda Nara Beni Kıskanmaz!

Bir dönem Galatasaray forması da giyen Alman milli futbolcu Lucas Podolski, kurduğu döner zinciriyle servetine servet kattı. Almanya'nın döner kralı olma yolunda ilerleyen Podolski'nin toplam servetinin 210 milyon euroya (7 milyar 13 milyon 299 bin Türk Lirası) ulaştığı belirtiliyor.

👇

Eski Galatasaraylı Futbolcu Lucas Podolski 'Döner Kralı' Olma Yolunda!

İngiltere tatilinde olan ünlü oyuncu Burak Özçivit, eski Fenerbahçeli futbolcu Altay Bayındır'ı yeni kulübünde ziyaret etti.

👇

İngiltere Tatilinde Olan Burak Özçivit Manchester United Forması Giyen Altay Bayındır'ı Ziyaret Etti

Acun Ilıcalı'nın ayak voleybolu oynaması için Survivor'a getirdiği dünyaca ünlü futbolcu Ronaldinho'ya ödediği para ortaya çıktı.

👇

Acun Ilıcalı'nın Ronaldinho'yu Survivor'a Getirmek İçin Ödediği Para Ortaya Çıktı!

Tenisçi Miray Konar, Amerika'da lüks jipiyle birlikte çektirdiği video TikTok'ta viral oldu. İzmir'de doğan ve daha sonra Amerika'da Elon Üniversitesi Finans Bölümü'nde okuyan Miray Konar'ın tenisçi olarak bir günlük aktivitesine birlikte bakalım.

👇

Tenisçi Miray Konar'ın Lüks Otomobiliyle Bir Gününü Anlattığı Anlar Viral Oldu

Arda Güler hakkında yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çeken Rus model Svetlana Alekseeva, bu kez umduğunu bulamadı. Arda Güler'i izlemek için Santiago Bernabeu'ya giden Svetlana Alekseeva'nın paylaşımı sosyal medyada viral oldu.

👇

Rus Model Svetlana Alekseeva Hayranı Olduğu Arda Güler'in Doğum Gününü Tribünde Kutladı

Formula 2 ve Super Formula pilotu Cem Bölükbaşı, Ankara'da kırmızı ışıkta durduğu için trafikte azar işittiği anları paylaşarak güldürdü. "Ankara trafiği bilim adamları tarafından incelenmeli" diyen Cem Bölükbaşı'nın paylaşımına birlikte bakalım.

👇

Ankara Trafiğine İsyan Eden Cem Bölükbaşı Kırmızı Işıkta Yaşadıklarını Anlatarak Güldürdü

Galatasaray’ın Antalyaspor’u 2-1 yendiği maç sonrasında karşılaşmanın hakemi Abdülkadir Bitigen’e çok ağır sözler söyleyen yorumcu Serdar Ali Çelikler’e sosyal medyada büyük tepki oluştu. Çelikler, Bitigen için “Adam değilsin, senin anana avradına sövseler duymayacaksın, karına sövseler ‘buyur abi akşam ben getireyim’ diyeceksin” dedi.

👇

Serdar Ali Çelikler’in Galatasaray Maçının Hakemi Abdülkadir Bitigen’e Söyledikleri Büyük Tepki Çekti

Uzun yıllar boyunca S Sport'ta yayınlanan Formula 1'in yeni adresi beIN Sports oldu. Formula 1 sevenlerinin yıllardır yarış anlatımına aşina olduğu Serhan Acar'ın yarışları anlatması konusunda beklentileri vardı. beIN SPORTS’ta Formula 1 yarışlarını kimin anlatacağı belli oldu.

👇

Herkes Serhan Acar'ı Bekliyordu: beIN SPORTS’ta Formula 1 Yarışlarını Anlatacak Kişi Belli Oldu!

Fenerbahçeli taraftarlar, Ankaragücü karşılaşmasının son bölümünde eski futbolcusu ve teknik direktörü Emre Belözoğlu'na küfürlü tezahüratta bulundu. 43 yaşındaki teknik direktör, o anlarda tribünlere kafa sallayarak tepkisini dile getirdi.

👇

Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçeli Taraftarların Küfürlü Tezahüratına Tepkisi Olay Oldu

Filenin Sultanları'nın ve Fenerbahçe'nin yıldızı olan Melissa Vargas, değiştirdiği tarzıyla çok beğenildi. Saçlarını ören Melissa Vargas'ın son hali hayranları tarafından tam not aldı.

👇

Tarzını Değiştiren Melissa Vargas'ın Son Hali Hayranları Tarafından Çok Beğenildi!

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde konuk ettiği Fenerbahçe'yi 3-0 yenen MKE Ankaragücü, yarı finale yükseldi. Maç oynanırken 25. dakikada ATV ekranlarına yansıyan ve İsmail Kartal'ın görüntüde olduğu sırada kalorifer temizleyicisi reklamı çıkması ise sosyal medyada çok konuşuldu.

👇

İsmail Kartal Ekrandayken Kalorifer Peteği Temizleyicisi Reklamının Görülmesi Tepkilerin Odağında

Yıldız Tilbe'nin sahnesine Simge konuk oldu. İkili birlikte son zamanların popüler şarkısı Aşkın Olayım'ı seslendirdi. Yıldız Tilbe, Icardi ile özdeşleşen "Aşkın Olayım" şarkısına eşlik etti.

👇

Yıldız Tilbe ve Simge Sağın Icardi ile Özdeşleşen "Aşkın Olayım" Şarkısında Düet Yaptı

Galatasaray, Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımını bir kez daha onurlandırmak adına düzenlenen Engelsiz Aslanlar Balosu, Çırağan Sarayı Balo Salonu’nda gerçekleştirildi. Etkinlikte voleybolcu İlkin Aydın ile Muslera'nın bir araya geldiği anlar çok beğenildi.

👇

İlkin Aydın ile Fernando Muslera'nın Bir Araya Geldiği Görüntüler Beğeni Yağmuruna Tutuldu

Dünya yıldızı Cristiano Ronaldo, Al Nassr ile Al Shabab karşılaşmasının ardından yaptığı hareketle gündem olmuştu. Taraftarların Messi'nin adını anması üzerine uygunsuz bir harekette bulunan Ronaldo'ya cezaya verildi.

👇

Cristiano Ronaldo'nun Messi'nin Adını Duyunca Taraftara Yaptığı Uygunsuz Hareket Cezasız Kalmadı

Türk voleybolunun yetiştirdiği en büyük efsanelerden olan Neslihan Demir, hem özel yaşamıyla hem de sporcu kişiliğiyle hepimizin gözbebeği konumunda. Batuhan Çelik ile birlikteliğini sürdüren Neslihan Demir yapmış olduğu paylaşımlarla her hafta aşka olan inancımızı tazeliyor. Neslihan Demir ve sevgilisi Batuhan Çelik'in paylaşımlarına birlikte bakalım!

👇

Voleybolun Efsanesi Neslihan Demir ile Sevgilisi Batuhan Çelik'in Paylaşımları Aşka İnancınızı Tazeleyecek

Filenin Sultanları'nın ve VakıfBank'ın yıldızı Zehra Güneş'in serveti belli oldu. Geçtiğimiz günlerde Prof. Dr. Özgür Demirtaş ile bir araya gelerek finans dersleri alan Zehra Güneş, henüz 24 yaşında olmasına rağmen milyonlarca dolarlık servetin sahibi olmuş durumda.

👇

Filenin Sultanları'nın Yıldızı Zehra Güneş'in Servetinin Ne Kadar Olduğu Ortaya Çıktı!

Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Ronaldinho'yu Survivor'a getirdikten sonra herkesi heyecanlandıran bir paylaşım daha yaptı. Acun Ilıcalı, Barcelona efsanesi Gerard Pique ile olan fotoğrafını takipçileriyle paylaşarak heyecan yarattı.

👇

Survivor'a Ronaldinho'yu Getiren Acun Ilıcalı, Gerard Pique ile Hull City Formalı Paylaşım Yaptı

Real Madrid sezon sonunda milli futbolcu Arda Güler'i gönderme kararı aldı. İspanyol devi, yeteri kadar süre bulamayan Arda Güler’i bir veya iki sezon boyunca kiralayacak. Arda’nın kiralanması muhtemel iki takım da belli oldu.

👇

Real Madrid’in Arda Güler Kararı Belli Oldu: İşte Arda Güler’in Gitmesi Muhtemel İki Takım

Bu sezon gösterdiği performansla Fenerbahçe'nin vazgeçilmez oyuncularından biri haline gelen ve sarı-lacivertli taraftarların da en sevdiği isimlerin başında gelen İsmail Yüksek, tarzıyla gündem oldu.

👇

Serdar Dursun ile Bağdat Caddesi'ne Çıkan İsmail Yüksek Kombiniyle Fenerbahçelilerin Diline Düştü

Popüler İçerikler

Yeni Rekor Kilidi Açıldı: Popstar Yarışmasıyla Akıllara Kazınan Bayhan Dünya Listesi'nde Zirveye Yerleşti!
Uluslararası Göç Örgütü Rapor Paylaştı: En Fazla Mültecinin Yaşadığı Ülke Belli Oldu
Doğukan Güngör, "Kızılcık Şerbeti Bitsin" İddialarına Son Noktayı Koydu!