Romeo ve Juliet’in Yeni Halinde Tom Holland’a Siyahi Bir Aktrisin Eşlik Etmesi Akıllara İlk Versiyonu Getirdi

Yıllar içinde sayısız kez yeni versiyonları çekilen Romeo ve Juliet filmin 2024 yapımındaki başrolleri kısa sürede viral oldu. Detaylar 👇

Shakespeare'in şüphesiz en bilinen yapımlarından biri olan Romeo ve Juliet'i daha önce duymayan, hikayeyi bilmeyen neredeyse yok denecek kadar azdır.

1590'lı yıllarda yazıldığı düşünülen trajedi oyunu yıllardır tiyatroları süsleyen efsanelerden biri haline gelmiş, ve diğer Shakespeare eserleri gibi günümüzde de birçok versiyona uyarlanmış.

Ama kalplerde taht kuran beyaz perde uyarlamalarından biri var ki bambaşka... 1996 yapımı, başrollerini Leonardo DiCaprio ve Claire Danes'in paylaştığı filmi izlemeyen yoktur diye düşünüyoruz.

Yıllar içinde onlarca farklı versiyonu çekilen filmlerin kimisi çok beğenilirken kimisi ise izleyenler için büyük bir hüsran olmuştu.

En son 2021 senesinde izleyiciyle buluşan Rome ve Juliet 2024 senesinde, bu sefer yakışıklı aktör Tom Holland ve sektörde daha yeni diyebileceğimiz rol arkadaşının iş birliği ile beyaz perdeye geri dönüyor!

Jamie Lloyd Company geçtiğimiz günlerde Romeo & Juliet'in West End prodüksiyonu için tam kadroyu açıkladı ve yeni gelen Francesca Amewudah-Rivers'ın Tom Holland'ın aşkı, Juliet rolünü oynayacağı doğrulandı.

Holland "Romeo ve Juliet için kadromuzu açıklamaktan büyük heyecan duyuyorum. Başlamak için sabırsızlanıyorum ve birlikte gerçekten özel bir şey yaratacağımızı biliyorum” ifadeierini kullandı.

Daha önce BBC dizisi Bad Education'ın iki sezonunda ve üç kısa filmde rol alan Amewudah-Rivers ise"...Juliet rolünde West End'deki ilk performansımı sergileyeceğim için çok minnettarım…Tom'la birlikte bu hikayeye taze bir enerji getireceğim ve yeni izleyicileri tiyatroda ağırlayacağım için heyecanlıyım" dedi.

Filmin başrollerinin efsane 1996 yapımından oldukça farklı olması gözlerden kaçmazken, oyuncular kısa sürede birçok eleştiri dolu yorum aldı👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

İlginizi çekebilir:

Yıllar Sonra Buluştular: Gram Değişmeyen Gossip Girl'ün Yakışıklıları Chuck ve Nate Ağızları Açık Bıraktı!
Müziği Bıraktığını Söyleyip Kararından Jet Hızıyla Dönen Lizzo'nun Kıvırışı "Hep Aynı Numara" Dedirtti!
Ayin Havasında Bir Törenle Evlenen Anya Taylor-Joy'un Paylaştığı Düğün Kareleri Resmen Mideleri Alt Üst Etti

Popüler İçerikler

Kimler Geldi Kimler Geçti'de Leyla'nın Cem'i Rüyasında Gördüğü Sahnenin Nasıl Çekildiği Ortaya Çıktı!
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
YORUMLAR
04.04.2024

Black panther rolu icin bembeyaz bir oyuncu bulalim. Beyaz karakter rolune siyahi oyuncu koyarsan farkindalik, siyahi karakteri beyaz oyuncuya verirsen irkcilik olu mantigindan ne zaman kurtulacagiz?

04.04.2024

Bu kadın mı ? Hayır şeyden soruyorum çirkin falan diye değil erkek de olabilir çünkü sadece her karakteri zenci yapalım değil ayrıca lgbt birey de yapalım diye saçma sapan bir woke kültürü varya o kültüre tam olarak ayak uydurmak isteyip julieti trans veya erkek olup beyan cinsiyetçiliğiyle kadın falan da yapmış olabilirler. Ne hale geldik ya.

1590 yılında hangi zengin aile siyahi olmuş bari bu mantıkla içine etmeselerdi.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ