Romanya'da Gözaltında Tutulan Andrew Tate Cezaevini Şikayet Etti: "Hamam Böcekleriyle Arkadaş Oldum!"

İnsan kaçakçılığı, tecavüz ve organize suç örgütüne katılma şüpheleriyle Romanya'daki evinde apar topar gözaltına alınan Tate, 27 Aralık'tan bu yana tutuklu yaşıyor. Kendisi son olarak yeni açıklamaları ile gündeme geldi... Buyurun detaylar. 👇

Eski profesyonel boksör ve son yılların en ünlü sosyal medya fenomenlerinden olan Andrew Tate'in ismi son dönemlerde manşetlerden düşmüyor.

Kendisinin hayatından ve kariyerinden detaylıca bahsetmiştik 👇

İnsan Kaçakçılığı, Tecavüz, Pornografi… Kadın Düşmanı Fenomen Andrew Tate Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Kadın düşmanı söylemleriyle milyonlarca insana ulaşarak geniş bir takipçi kitlesi kazanan Tate, insan kaçakçılığı, tecavüz ve organize suç gibi şüpheler nedeniyle geçtiğimiz 29 Aralık tarihinde Romanya'daki evinde kardeşi Tristan Tate ile birlikte gözaltına altındı.

Ocak sonuna kadar Romanya'da gözaltında tutulma kararı olan Tate'in davası devam ederken, gözaltı kararı Şubat ayının sonuna kadar uzatıldı!

Kardeşlerin toplamda 3.2 milyon euro değerindeki eşyalarına da el konuldu. Tate'in serbest bırakılma talebi mahkeme tarafından kabul edilmedi.

Geçtiğimiz günlerde kardeşi Tristan ile mahkeme duruşmasına giden Tate'in yanında Kur'an-ı Kerim getirmesi dikkatlerden kaçmamıştı.

Detaylar burada 👇

İnsan Kaçakçılığı ve Tecavüz Şüpheleri ile Yargılanan Andrew Tate Mahkemeye Kur'an-ı Kerim Getirdi!

27 Şubat tarihine kadar kalacağı hapishaneden Twitter paylaşımları yapan Tate, hapishane hücresinde doğal ışık olmadığından ve karanlıkta bırakıldığından şikayetçi oldu!

"Beni kırmaya, yenmeye çalışıyorlar. Işıksız bir hücreye atıldım." diyen Tate, 'Matrix'in kendisini ele geçirmek için uğraştığını öne sürüyor...

'Adaletsiz hapisten günlük dersler' verdiğini söyleyen Tate "Geceleri tek arkadaşım hamam böcekleri, tahta kuruları ve bitler oldu." diye ekliyor...

'Gardiyanlar beni mahkemeye götürüp getirdiğinde saygılı davranıyorum. Kalbime nefret koymaya çalışıyorlar. Hapishane gardiyanları sadece işlerini yapıyor, hepsinin evde aş götürmesi için bekleyen aileleri var.'

"Benim çelik gibi sağlam zihnimi adaletsizce hapse atarak kırmaya çalışıyorlar. Etrafımdaki herkese olan saygım, benim kesin başkaldırımdır."

Ünlü fenomen son olarak zor zamanlarında yanında duran ve kendisini destekleyen takipçilerine teşekkür ederek paylaşımlarını bitiriyor.

Hapishaneden düzenli olarak yazılarını paylaşacağını da belirtiyor.

Siz ne diyorsunuz bu açıklamalara? Buyurun yorumlara...

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Koronavirüsü Bilmişti: Bill Gates Dünyayı Bekleyen Sıradaki Pandemi Konusunda Uyardı!
Rahibe Olmak İçin 60 Milyon Dolarlık Mücevher Mirasından Vazgeçen 8 Yaşındaki Kız Çocuğu Gündemde!
Madonna'nın Evlat Edindiği Afrikalı Çocuklara 'Cinsel Sömürü' Yaptığı İddiaları Kanınızı Donduracak!

Popüler İçerikler

Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
YORUMLAR
05.09.2023

The Rational Male kitabı Türkçe olarak çıktı! Satın almak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz: https://www.shopier.com/19967500 The Rational Male: Erkekler ve Kadınlar Arasındaki Cinsel Pazardaki Güç Dinamikleri Sonunda, Rollo Tomassi'nin The Rational Male kitabı Türkçe olarak okuyucularla buluşuyor. The Rational Male, erkekler ve kadınlar arasındaki cinsel pazardaki güç dinamiklerini inceleyen bir kitaptır. Tomassi, kadın ve erkek davranışlarını, evrimsel psikoloji, sosyoloji ve tarih gibi çeşitli disiplinlerin ışığında ele alıyor. Kitap, 12 bölümden oluşuyor ve her bölümde farklı bir konu ele alınıyor. Başlıklar ve özetler şu şekildedir: • Bölüm 1: Giriş • Bölüm 2: Kadınların Doğası • Bölüm 3: Erkeklerin Doğası • Bölüm 4: Cinsel Pazar • Bölüm 5: Flört ve Baştan Çıkarma • Bölüm 6: İlişkiler • Bölüm 7: Evlilik • Bölüm 8: Aldatma ve Ayrılık • Bölüm 9: Erkeklik • Bölüm 10: Sonuç

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ