Türkye'den Kulüp mü Alacak? Roman Abramovich İstanbul'a Geldi

İngiltere'nin Rusya'ya yönelik yaptırımları sonrasında Chelsea'yi satmak zorunda kalan kalan Abramovich, 1.2 milyon dolarlık yatı ile İstanbul'a geldi.

Chelsea'nin eski sahibi, uzun süredir İstanbul'da yaşıyor. 19 yıl Chealse'nin başında olan Rus iş insanının yeni hedefi ise Türkiye'den bir kulüp almak olabilir.

İngiltere basınına göre de son zamanlarının büyük bir çoğunluğunu İstanbul'da geçiren Abramovich'in yeni adresinin Türkiye olacağı iddia edildi.

Mirror gazetesi Roman Abramovich için haberinde şu sözlere yer verdi;

'Abramovich, tahmini değeri 1.2 milyar dolar olan yatlarının dördünü, son aylarda zamanının büyük bir kısmını geçirdiği İstanbul'a taşıdı. Her sabah milyarder Rumeli Hisar yakınlarındaki bir kafeyi ziyaret ediyor ve gezinti yolunda yürüyüş yapmadan önce orada bir kahve içiyor. Gelen bilgilere göre, Türk futbolunun devlerinden birine ev sahipliği yapan Beşiktaş'ta bulunan Bebek semtine yerleşmeyi planlıyor' 

Rus olduğu gerekçesiyle uygulanan yaptırımlarından ardından Abramovich'in servetinin yüzde 41.6 oranında düşmesine rağmen 10.5 milyar dolar servete sahip oluğu tahmin ediliyor.

Portekiz, İsrail ve Rusya vatandaşı olan Roman Abramovich, Portekiz'in en zengin, İsrail'in ikinci, Rusya'nın ise on birinci en zengin kişisi konumunda bulunuyor.

Popüler İçerikler

Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
YORUMLAR
22.12.2022

bizim ülkemiz "kirli paraları" sever. gelsin gelsin

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ