Rolünü Daha İnandırıcı Hale Getirmek İçin Güzelliğini Feda Eden Dünyaca Ünlü 16 Oyuncu

Hollywood yıldızları genelde rollerini daha inandırıcı hale getirmek için şekilden şekle girerler. İşte biz de sizler için güzelliğinden ödün vererek bambaşka karakterlere bürünen 15 ünlü kadın oyuncuyu derledik.

1. Natalie Portman

'V for Vendetta'da Evey Hammond rolüyle hepimizin beğenisini kazanan Natalie Portman, film için saçlarını kazıttı.Tabii, bu rol ona dünya çapında bir başarı getirdi.

2. Hilary Swank

'Milyonluk Bebek' filminde Maggie Fitzgerald adlı bir boksör rolünü oynayan Hilary Swank, yüzünü gözünü patlatmalarına izin verdi.

3. Mayim Bialik

'The Big Bang Theory' adlı dizide dış görünüşüne önem vermeyen ancak zeki biri olarak karşımıza çıktı. Kendi hayatındaysa oldukça bakımlı ve şık bir kadın.

4. Gwendoline Christie

Game of Thrones'ta savaşçı Brienne rolünü canlandıran Gwendoline Christie, kişisel hayatında bu görüntüden epeyce uzak.

5. America Ferrera

Herkesin bildiği klasik filmlerden olan 'Çirkin Betty' filmindeki Betty rolü için diş telleri takan America Ferrera, oldukça değişik bir görünüm sergiledi.

6. Anne Hathaway

Anne Hathaway, 'Sefiller' filmindeki Fantine rolü için saçlarından vazgeçti. Filmde para için saçlarını kestiren bir kadını canlandırdı.

7. Renée Zellweger

'Bridget Jones'un Günlüğü' filmindeki rolü için Renée Zellweger 10 kilo aldı. Film çekimleri bittikten sonra sıkı bir diyete girdi.

8. Helena Bonham Carter

'Büyük Balık' adlı filmde bir cadıyı oynayan Helena Bonham Carter, yaşlı görüntüsüyle güzelliğinden oldukça ödün verdi.

9. Kate Winslet

'Okuyucu' filminde Hanna Schmitz isimli yaşlı bir kadın rolüyle karşımıza çıkan Kate Winslet, her zamanki güzelliğinden çok uzaktaydı.

10. Eden Sher

'The Middle' adlı dizide Sue Heck karakterine bürünen Eden Sher, diş teli takan ergenlik çağındaki bir kızı canlandırmak için epey bir değişti.

11. Mia Wasikowska

'Jane Eyre' filminde Jane Eyre rolünü canlandırdan Mia Wasikowska, yoksul kızların gittiği katı disiplinli bir yatılı okula gönderilen, halası tarafından da köle gibi davranılan bir genç kızı canlandırmak için, oldukça farklı bir karaktere büründü.

12. Vanessa Hudgens

'Gimme Shelter' adlı filmde Agnes Bailey karakteriyle karşımıza çıkan Vanessa Hudgens, rolü için saçlarını kestirdi ve asi bir görünüme büründü.

13. Cynthia Nixon

'Wit' adlı filmde kansere yakalanan Vivien Baring karakterine can veren Cynthia Nixon, rolü için saçlarını kazıttı.

14. Penélope Cruz

'Kal, Gitme' adlı filmde Italia adlı karakteri canlandıran Penélope Cruz, kestirdiği saçlarıyla en çirkin halini sergilediği yapım olarak adlandırıldı.

15. Charlize Theron

Lezbiyen ve hayat kadını olan bir seri katilin gerçek yaşam öyküsünü anlatan filmde Charlize Theron, Aileen Wuornos rolü için kaşlarından vazgeçti ve 14 kilo aldı.

16. Margot Robbie

Hollywood'un en güzel kadınlarından biri olan Margot Robbie, geçtiğimiz aylarda vizyona giren Suicide Squad filmindeki rolü için tamamen farklı bir imaja girdi.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
YORUMLAR
26.09.2016

Margot robbie neyi feda etmiş anlamadım, saçını mı, fiziğini mi? sadece makyaj yapılmış bir zahmet. Charlize Theron monster filmi için 15 kilo alarak dönüşüm yaşamıştı ve listede yok!

26.09.2016

valla margot robie harleyken daha güzel

26.09.2016

margot istisna daha güzel olmuş

TÜM YORUMLARI OKU (6)