Rol İçin Erkek Arkadaşıyla Öpüşen Uraz Kaygılaroğlu Bu Sefer de Kadın Rolünde Oynadı!

Geçtiğimiz günlerde, 'Aşık Shakespeare' isimli tiyatro oyununda rol için erkek arkadaşıyla öpüştüğü görüntülerle gündeme gelen Uraz Kaygılaroğlu, bu sefer de kadın rolünde oynadı.

Hayatımıza gencecik bir delikanlıyken Pis Yedili dizisiyle giren Uraz Kaygılaroğlu, son zamanlarda sık sık magazinin gündemine oturuyor biliyorsunuz.

Ününe ün katan, oyunculuğu ve karizmasıyla beğenilen Kaygılaroğlu, aynı zamanda eski eşi Melis İşiten'le kızı Ada'yla kurduğu derin bağ ile de öne çıkıyor.

Şimdilerde magazin radarına sık sık takılmasının genel sebebi ise yeni sevgilisi Sayna Soleimanpour ile paylaştığı pozlar ve yaşadığı tutkulu aşk!

Bir de erkek rol arkadaşıyla öpüşme meselesi var tabii. Belki denk gelmişsinizdir, geçtiğimiz günlerde ünlü oyuncunun başrolünde yer aldığı "Aşık Shakespeare" oyununda rol icabı erkek arkadaşıyla öpüştüğü anlar olay olmuştu.

Kaçıranlar için detaylardan bu yazımızda bahsetmiştik:

Uraz Kaygılaroğlu'nun Tiyatro Oyununun Provasında Erkek Rol Arkadaşıyla Öpüştüğü Anlar Olay Oldu!

Kaygılaroğlu, bu sefer de yine aynı oyundan başka bir sahnesiyle dikkat çekti. Konu oyunculuk, hele ki tiyatro olduğunda sınır tanımadığını bariz belli eden oyuncu, bu sefer de kadın rolünde oynadı.

İşte o anlar:

Elbette eleştiriler geldi fakat mesleği gereği her role girebileceğini savunan hatta geçmişten örnekler vererek Kaygılaroğlu'nu destekleyenler çoğunluktaydı.

Popüler İçerikler

Suriye’de Tansiyon Yükseldi: Türk Vatandaşlarına, Araçlarına ve Türk Bayrağına Saldırılar Yapıldı
Nagehan Alçı: “Burada Yaşayan Suriyelileri Toptan Suriye'ye Göndermek İnsan Haklarına Aykırıdır”
Mehmet Şimşek, Türkiye'nin 'Gri Listeden' Çıkarıldığını Duyurdu: "Başardık"
YORUMLAR
30.06.2024

Şu ''tiyatrocu'' tayfa ile ''gazeteci'' tayfa arasında inanılmaz büyük bir benzerlik var biri sahneye çıktığı an ne oynarsa oynasın kendini ''sanatçı'' sayıyor öteki ne kadar aptal haber yaparsa yapsın ''duayen'' İkiside bu sıfatların arkasına sığınıp herşeyi yapabiliyorlar

30.06.2024

Oyuncu her rolü oynar

01.07.2024

Bir kadın rolünü kadının değil de bir erkeğin oynaması kadar bana saçma gelen bir şey yok, uraza gelince onda bir meyil seziyorum genel tavrı itibarıyle

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ