Rol İcabı Saçlarını Kazıtan Florence Pugh, Geçirdiği Travmayı Anlattı!

2025'in merakla beklenen 'We Live in Time' filminde başrolü oynayan Florence Pugh, saçlarını kazıttığı için geçirdiği travmayı Vogue'ye anlattı. Detaylar içerikte!

Başrollerinde Florence Pugh ve Andrew Garfield'ın oynadığı 'We Live in Time' ilk prömiyerini 7 Eylül'de Toronto Uluslararası Film Festivali'nde gerçekleştirdi. 2025 yılının ilk ayında vizyona girecek film daha şimdiden Oscar tahmin listelerinde yer alıyor.

Film, Pugh'un canlandırdığı Michelin yıldızlı şef Almut ile Garfield'ın oynadığı Tobias'ın 10 yıla yayılan ilişkisini konu alıyor.

Geçtiğimiz günlerde filmin yıldızı Florence Pugh, Vogue'a konuştu ve filmdeki rolü yüzünden yaşadığı travmayı itiraf etti.

28 yaşındaki Florence Pugh yaptığı açıklamada filmde saçlarını kazıttığı için düştüğü zorluğu anlattı ve şu sözleri dile getirdi:

'Pek çok dinde vücudun en önemli kısmı saçlardır. Çünkü orada hatıralarımızı, hayallerimizi ve tarihi saklarız. Filmdeki rolüm için saçlarımı kazıttım ve gerçekten çok tuhaf bir deneyimdi. Kafam o kadar hassas bir durumdayken insanlar kafama dokunmaya çalıştı. Vücudum da bu yüzden bir travma yaşadı. Sanki hep soğuktu' dedi.

'We Live in Time' filminde Pugh'un saçlarını Andrew Garfield kesti. Garfield rol arkadaşının saçını keserken ona zarar veririm düşüncesiyle çok endişelenmiş. Ancak onun deyimiyle ortaya çok samimi bir sahne çıkmış. Peki siz bu filmi izlemeyi düşünüyor musunuz? Yorumlara buyrun...

Bunlar da İlgini Çekebilir

Friends Yıldızı David Schwimmer Yaşadığı Büyük Pişmanlığı Yıllar Sonra İtiraf Etti
Maskenin Cazibesi! Edward Norton'ın Cennetin Krallığı'ndaki Performansı Çok Konuşuldu
Netflix'in Çok İzlenen Bilim Kurgu Filmindeki Detay İzleyenler Tarafından Aşırı Tuhaf Bulundu

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti