Rol Arkadaşlığı Aşka mı Dönüştü? Burcu Özberk ve Gökhan Alkan Roma Tatilinde Birlikte Görüntülendi!

Ünlü oyuncu Burcu Özberk ve Gökhan Alkan 2023 yılında aynı dizide başrolü paylaşmışlardı. İkili birbirlerine çok yakıştırılsa da yalnızca arkadaşız demişti. Roma'dan gelen taptaze görüntülere göre Özberk ve Alkan şimdilerde birlikte tatildeler.

Gökhan Alkan, televizyon dizilerinde görmeyi en çok sevdiğimiz yüzlerden birisi. Kendisini Kalp Atışı, Kraliçe ve Yasak Elma gibi birçok diziden tanıyoruz.

Alkan, geçtiğimiz yıllarda Yasak Elma setinde tanıştığı Nesrin Cavadzade ile olan birlikteliğiyle gündeme gelmişti. Bu çiftimiz, evliliğin kıyısından dönerek iki yıllık ilişkilerini bitirme kararı almıştı hatırlarsınız.

Burcu Özberk ise güzelliğiyle bizleri saatlerce ekrana kilitlemeyi başaran oyuncularımızdan. Kendisini en son ''Ruhun Duymaz'' isimli dizide izlemiştik.

Alkan ve Özberk, Kraliçe isimli dizide başrolü paylaşmıştı geçtiğimiz yıl. İkili o dönemde birbirlerine oldukça yakıştırılmış olsa da aşk iddialarını yalanlamıştı.

Gökhan Alkan ve Burcu Özberk ikilisi şimdilerde Roma tatilinde birlikte görüntülendi. Neyse ki ''sadece arkadaşız'' geçiştirmesinin üzerine gelen aşk haberlerine magazin dünyası olarak alışığız. Sizler bu çifti yakıştırıyor musunuz, yorumlarda buluşalım👇

Bu içeriklere de bakabilirsiniz:

Sürpriz Yıl Dönümü Paylaşımı: İsmail Ege Şaşmaz ve Hande Ünal Minik Kızları Azra'nın Yüzünü İlk Defa Paylaştı
Bu Kaçıncı Barışma? Bir Dargın Bir Barışık Çiftimiz Gökhan Çıra ve Eylül Keleş Yeniden Birlikte!
Eşi Aylin Kontente ile Verdikleri Röportajda Alper Kul Gülmelere Doyamadı: ''İstatistiğe Biz Dahil Değiliz''

Popüler İçerikler

Cem Garipoğlu'nun Fethi Kabir Tutanağı Ortaya Çıktı: Kefen Yok, Plastik Poşet Bulundu!
Sezona Büyük Umutlarla Başlayan ATV Dizisi Erken Final Kararı Aldı!
Tugay Kerimoğlu’ndan Galatasaray Taraftarını Yıkan İddia: “Muslera Galatasaray’dan Ayrılabilir”