Robert Pattinson’lı Yeni The Batman Filminin Tüm Fragmanları Burada!

Hayranlarının büyük heyecanla beklediği Robert Pattinson’lı yeni The Batman filmi çok yakında vizyona giriyor! Yayınlanan muhteşem fragmanlar da bu heyecanı daha da körüklüyor! Haydi gelin fragmanlara birlikte bakalım!

Filmin vizyona giriş tarihi 4 Mart olarak açıklandı.

Fragman gerçekten inanılmaz etkileyici!

Televizyon için yapılan diğer bir tanıtım.

Ve tabii ki esas fragman. Yeni maceralar için hazırız!

The Batman, 4 Mart 2022 tarihinde beyaz perdedeye yansıyacak. Gelen açıklamaya göre yayından bir ay sonrasında, Nisan 2022 içerisinde de HBO Max’e gelecek. Bu şekilde film, gösterime girdikten 45 gün sonra Warner Bros.’un daha önce açıkladığı şekilde dijitaldeki yerini almış olacak.

The Batman 4 Mart’ta sinemalarda! Batman Pizza ise Türkiye’de ilk defa ve yalnızca Little Caesars Pizza’da!The Batman 4 Mart’ta sinemalarda! Batman Pizza ise Türkiye’de ilk defa ve yalnızca Little Caesars Pizza’da!

Warner Bros. iş birliği ile Batman logosundan esinlenerek hazırlanan özel sarımsak soslu, içi enfes mozzarella dolgulu calzone kenarlarıyla, sucuklu orta boy Batman Pizza 43,90 TL 

 Hemen sipariş ver günün kahramanı sen ol!

Popüler İçerikler

Özel Okulda Silahla Vurulmuştu: Hastaneye Kaldırılan Okul Müdürü Hayatını Kaybetti
Tüyler Diken Diken: Sertab Erener 21 Yıl Sonra Yine İlk Gün Gibi Eurovision'u İnletti!
Ruhi Çenet'in Kurtardığı Hesabının Yine Yeniden Çalınmasına Tepkisiz Kalamayan Kişiler
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
18.02.2022

Çok güzel olacak. Robert pattinson undarrated oyuncu. good time filminde kanıtlamıştı kendisi. Film biraz soft tarzda olacak ama onu belirteyim. Dedektiflik derinliği olacak filmde. dark hava olacak tabi ancak aksiyon oranı çok düşürülmüş. bence bu şekilde olması daha iyi.

18.02.2022

cok kotu batacak gibi duruyor hadi hayirlisi.

18.02.2022

Netflix batman filmi çekerse adlı fragman. Kusura bakmayın ama Batmanın o ağır havası yok. Bildiğin jokerden kırma psikopatlıkla kavurmuşlar. Film için ne olur bilmiyorum ama kusura bakmayın fragmanlar "ben batacağım, izleyinde kurtarın beni" diyor

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ