Robert Pattinson’lı The Batman Filminden Yeni Fragman Geldi

Başrolünde Robert Pattinson'ı gördüğümüz The Batman filminden yeni fragman yayınlandı. Matt Reeves imzalı The Batman filminin 4 Mart 2022'de vizyona girmesi bekleniyor. İşte filmden yayınlanan fragman...

Popüler İçerikler

Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
Komplo Teorilerine Neden Olan ve Irkçı Saldırıya Maruz Kalan Siyahi Çocuğun Ailesi Konuştu
Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
YORUMLAR
17.10.2021

gelsin bi görelim. beklentimi yüksek tutmuyorum. batmobili beğenmedim madmax'ten çıkmış gibi. kafamda dark knight bi seviye daha üstte hala.

17.10.2021

sonuçta yılların hikayesi. umarım yine annesinin boncuklarının yere böyle pıt pıt düştüğü bi sahne yoktur. çok sıkıldım her seride mutlaka oluyo. havası yine kaotik, batmane çok yakışıyo bu. patrick fena durmuyo bakalım umarım becerebilmiştir. dediğim gibi beklenti oluşturmadan izliycem bu sefer. umarım iyi olmuştur sonuçta bi dolu emek harcanıyo kötü olsun istemem. aslında gotham dizisi çok şahaneydi. hikaye falan çok güzel gitti onda hep. güzel de noktaladılar. bu da kendini öyle sevdirebilirse arşive dark knight'ın yanına atarız :)

17.10.2021

Christian Bale'den nerelere düştü çıta,hiç sevmem bu yeni yetmeyi umarım beni şaşırtır..

17.10.2021

Christian Bale ile kıyasladım,sette kahvesini getirir anca.Ona kıyasla yeni yetme dedim.Recep İvedik izlemeye devam et.Fazla kurcalama bu meseleleri.

17.10.2021

Artık kankisi Robin i de filme dahil eder misiniz rica etsem ya unutuldu gitti güzelim karakter

TÜM YORUMLARI OKU (9)