Robert De Niro'dan 'Trump' Açıklaması: 'Ona Yumruk Atamam, Artık Başkan'

Donald Trump'ın ABD seçimlerini kazanmasından sonra herkes ünlü aktör Robert De Niro'nun ne tepki vereceğini merak ediyordu. Zira De Niro, geçen ay Trump'ı yumruklamak istediğini söylediği bir video yayınlamıştı.

Ne demişti? 👇

Robert de Niro, Trump İçin Açtı Ağzını Yumdu Gözünü

Geçtiğimiz gün şovmen Jimmy Kimmel’ın programına katılan 73 yaşındaki aktör, Trump’ın zaferi nedeniyle “pek iyi hissetmediğini” söyledi.

Ancak De Niro artık Trump’a saygı duymak zorunda olduğuna inandığı için ona yumruk atamayacağını belirtti ve şöyle devam etti:

Popüler İçerikler

Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
YORUMLAR
11.11.2016

işte demokrasi bu.adama saygı duymayabilirsin ama makama duymak zorundasın.

11.11.2016

anayasaya uygun davrandığı sürece saygı duyabilirsin.Aykırı davranışlar olursa, makamını kötüye kullanıyor demektir ve doğal olarak eleştirebilirsin.Eleştirinin dozu çok sert de olabilir ancak demokratik bir ülkede yaşıyorum dersen kişisel hakaret olmadığı sürece sesini de çıkaramazsın.Yüzüne yumruk atmak istiyorum demek hakaret değildir.Zaten belirttiği gibi artık atamam diyor.Atacağından değil ama yüzüne yumruk atma isteği geçmiş değil.Sadece ironi yapıyor.''her ne kadar hepimiz onun ne olduğunu...'' sözüne dikkat çekerim. Şimdi düşün bu ülkede bir sanatçı çıkıyor ve ''Erdoğan'ın yüzüne yumruk atmak istiyorum ancak atamam o c.b.Her ne kadar ne olduğunu.... '' dese sence ne olur o sanatçıya.1-vatan haini 2-terörist

11.11.2016

Sen Trump a yumruk atarsan o da sana atar. o adamda öyle bir potansiyel var.. :))))

11.11.2016

cem yılmazın dediği gibi "ben sıçtım tüyü nereye dikeyim" modu

TÜM YORUMLARI OKU (13)