Rizeliler Kaldırılan Atatürk Heykelini Unutmadı: Heykel, Çamlıhemşin'deki Şenlikte 'Yeniden' Yapıldı

Rize'nin Çamlıhemşin İlçesi'nde bu yıl 10'uncusu düzenlenen ve 2 gün sürecek Kardan Adam Şenliği başladı. Rize il merkezinde yeri değiştirilen Atatürk Anıtı'nın şenlik alanında kardan benzeri ilgi odağı oldu.

DHA'da yer alan habere göre, Çamlıhemşin İlçesi’nin bin 350 rakımlı Ayder Yaylası’nda, Çamlıhemşin Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile Doğa Sporları İhtisas Kulübü Derneği’nce düzenlenen şenlik kar yağışı altında başladı.

Rize’de, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’ndan kaldırılarak valilik önündeki tören alanına konulan Atatürk Anıtı’nın, bir grup vatandaş tarafından yapılan benzeri büyük ilgi gördü.

Gençler, 3.5 metrelik anıt önünde Türk bayrağı ile fotoğraf çektirdi.

Yapımı 5 gün sürdü

Ne olmuştu? 👇

Rize'de Atatürk Heykelinin Kaldırılmasına Gelen Tepkilerden Sonra Belediyeden Açıklama

Şenlik, bugün Kayak Federasyonu tarafından 108 sporcunun katılımı ile düzenlenecek olan 2. Biatlon Türkiye Şampiyonası ile sona erecek.

Popüler İçerikler

Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
YORUMLAR
29.01.2017

Atatürk heykeli kaldırıldığı zaman çok saydırmiştik Rizelilere. Bence bi utanip ozür dilemek lazım. Özür dilerim Rizeliler. Büyük ihtimalle kötu söz söylemişimdir ben de. Unutmamışsınız, kalpten tebrik ederim sizleri.

29.01.2017

keşke daha önce klavye delikanlığı yapan sayıp söven diğer kişilerde senin gibi buradan özürdilese ama bu kardan heykel yapıldı diye değil bir haber yüzünden yuzbinlerce insana yaptıkları saygısızlıktan dolayı Atatürk ü seviyorsanız onun cephede düşmanına bile gösterdiği saygının yuzde birini yurttaşınıza gösterin saygılar.

29.01.2017

" Recep Tayyip Erdoğan bunu beğenmedi. "

29.01.2017

" Dünyada ilk kez ve tek örnek olmak üzere, Birleşmiş Milletler'in UNESCO örgütü tarafından kendisinin 100. doğum yılı olması sebebiyle ve tüm ülkelerin oy birliğiyle 1981 yılı "Atatürk Yılı" olarak kabul edilmiştir. Dergilerinin Kasım 1981 sayısında da, Atatürk ve Türkiye konusu ele alınmıştır. "

TÜM YORUMLARI OKU (20)