Rizeli Vatandaşın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan Talebi: 'Adaylığını Koy, Çekinme'

Doğu Karadeniz'e bayram ziyaretine giden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Rizeli vatandaşlardan büyük destek gördü. Bir vatandaş, İmamoğlu'na yaklaşıp 'Adaylığını koy, çekinme' diyerek istekte bulundu.

O anlar için 👇

Popüler İçerikler

Fatih Altaylı Kendisini Eleştiren Bir Sosyal Medya Kullancısına Verdiği "Şaft" Cevabı ile Gündem Oldu
Benfica'da Şov Yapıyorlar: Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü Portekiz Ekibini Sırtlıyor
Resmen Dalga Geçti: MasterChef Deniz, Başını Örtüp Ayşe'yi Taklit Etti!
YORUMLAR
03.05.2022

İmamoğlu'nun Rize'deki konuşmasında kurduğu cümle; "özgürlük ve demokrasi için bir araya gelen 6'lı mutabakatın en önemli neferiyim." bu söylediği nasıl olurda bağımsız medya tarafından duyulmaz? böylesi ağırlığı ve mesajı olan bir cümle dikkatlerden kaçmamalı.

Pasif Kullanıcı
04.05.2022

Koy adaylığını başkanım, bu itlerden hesap soracak tek kişi sensin. Mansur Yavaş yüksek ihtimalle ılımlı davranıp hiç bir şeyin peşine düşmez bunları yargılamaz bile. Ergenokun, Balyozun, Çalınan sınav sorularıyla hakkı yenen milyonlarca gencin, 15 temmuz bahanesi ile askeri okullardan atılan genclerin, yolsuzluğun, arsizligin hesabını sorabilecek tek kişi sensin.

05.05.2022

Şu yorumdan sonra umarım aynı uçakta kimlerle gittiğini de görmüşsündür? Bu mu hesap soracak? Nagehanla özkökle vs gezen herif mi? Bırakın şu adamı şişirmeyi,RTE nin aynısının kırmızısı.

05.05.2022

Yıllardır muhalif olan ve devrin kaymağını yiyen herkesten hesap sorulmasını isteyen biri olarak kılıçtaroğlunu da,ekmeleddini de bu liboş gevşeğe tercih ederim. Akp zihniyetinin karşı tarafı ama farkı yok. Nerde dalkavuk varsa hepsini topluyor yanına.aynı oyuncularla aynı tiyatroyu kendisi oynar değişen bişey olmaz!

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ