Riskli Binadan Çıkmayan Vatandaş: 'Sorunlu Olsa 100 Yıl Önce İngilizler Tren Rayını Buradan Niye Geçirdi?'

İstanbul Kadıköy'deki bir bina için riskli raporu verilip boşaltılırken, bir kiracı evinden çıkmak istemedi ve karara itiraz etti. Mahkeme kararıyla yıkımı durduran kiracı, susuz ve elektriksiz yaşamaya devam ediyor.

Risksiz dediği binadan çıkmakayn kiracı, kira istendiğinde ise binanın 'Çürük' olduğunu söyleyerek kira ödemeyi reddediyor.

Kadıköy Fener Yolu'ndaki 4 katlı binada bulunan kiracı ile diğer kiracılar ve ev sahipleri arasınra tartışma çıkarken, o insanlar inatçı kiracıya "Sadece kendi canı tehlikede değil. Bütün bir mahalleyi ilgilendiriyor aslında. Marmaray'ın bitişiğinde binanın oraya yıkılma riski var" diyerek tepki gösterdiler.

Tepkilerin odağındaki kiracı ise kendisini, 'Buranın altyapısı zemini sorunlu olsa 100 yıl önce İngilizler bu tren rayını buradan niye geçirdi. Ben salak mıyım ya, aptal yerine koymayın. Benim riskim şu anda burada yok. Eğer ben riskteysem 20 tane apartman da riskli burada. Riskte olduğumu düşünsem ben yarın çıkar giderim. Bana zamanında bildirilmedi, bir anda taşınamıyorum. Çürük eve kira ödeyeceğim, burada başka bir şey yok. Çürük diye kira vermiyorum' diyerek savundu.

İşte Show Haber'in o haberi: 👇

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
YORUMLAR
26.02.2023

Asosyal yaşamaktan cümle kurmayı unutmuş eleman..

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ