Risk Haritası Güncellendi: Kırmızı Kategorideki Şehir Sayısı 58'e Ulaştı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, illerin risk durumunu gösteren son haritayı paylaştı. Yeni haritaya göre kırmızı kategoriye 58 şehir girdi. 

Sağlık Bakanı Fahrettin KocaTwitter hesabından güncellenen risk haritasını paylaştı.

Koca, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

'İllerimizin risk durumunu gösteren son haritamız. Virüs gücünü kaybetmiş değil. Bu haritayı maviye çevirmek elimizde. Aşı programı toplum bağışıklığını sağlayana kadar mücadele etmeliyiz. Zor olanı aştık kolay olanı kaybetmeyelim.'

Güncellenen haritayla kırmızı kategorideki il sayısı 58'e yükseldi.

Popüler İçerikler

Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
YORUMLAR
29.03.2021

Ooo 2023 seçim haritası.

29.03.2021

hala konuşuyo mu bu ya elimizde falan diye. aq larım elimizde hee elimizde. verdiniz bi güzel elimizde evet.

Pasif Kullanıcı
29.03.2021

allah belanızı versin.virüsünüzünde yasaklarınızında aşılarınızında..dsö ün göt yalayıcıları.sikicem kabinenizi de,mandalaya dönen haritalarınızı da.neyinize güvendik ki,sizin vaka sayılarınıza haritalarınıza inanalım.inananında mk.soluduğumuz havayı çaldınız,özgürlüğümüzü çaldınız.insanların psikolojisinin ekonomisinin içine ettiniz,zenginlere herşey serbest mk.ne partileri biter,ne sizin kongreleriniz biter.ama faturasını ödeyemeyen garibana ceza üstüne ceza.neymiş maskesini takmamışmış.takıldı da noldu bitti mi mk koronası.uysak da uymasak da,herşeyi kılıfına siz uydurduğunuz için bununda bi önemi yok.o maskelerde götümüze giriyor ama sayın bilim kurulu bunu da duymazdan geliyor.bilimsel bi siki var mı bu maskelerin virüsten koruduğuna dair.ayda iki defa kabine toplantısı,bayy kemalle başlıyor,yaptıklarını övmekle devam ediyor.iki dakika vatandaşları duyarlı olmaya çağırıp siktir olup gidiyor..ebenize yağan kar üşüttüyse sayın halk,sandıkta görelim sizi hadi bakalım.

Pasif Kullanıcı
30.03.2021

İlk başlarda sürekli hiç çıkarmadan taktığımda,nefes darlığı sorunları yaşadım.ve anında bıraktım maske olayını.heryere bisikletle gidip geldiğim için hiç takmıyorum artık.bi polis ya da zabıta da dönüp sormadı bile.aylardır takmadan hayatıma devam ediyorum.kimse benim soluduğum havayı kısıtlayamaz.yüksek riskli bölgede yaşıyorum tam 1 yıldır.geçen ay hepimiz grip atlattık,nane limonla geçirdik.ne testmiş ne hastaneymiş umrum olmaz.hastaneye yatsaydık hepimiz geberirdik zaten.o testler kesin pozitif çıkardı,dayarlardı günde 16 tane ilacı hepimize,çökerdik.mahallede de kovid olanlar hastaneye yatmayı reddetti.hepsi evde hafif atlattı.yani anlayacağın mevsimsel bi grip.normalde ülkede gripten belli bi kesim zaten ölüyor.ve bu sayı covid vakalarından da fazla.ama onlar hiç bi zaman ekranlara yansımadı yansımıyorda..sadece korku panik millete.insanlar korkudan ve panikten ölüyorlar.

TÜM YORUMLARI OKU (17)