Rihanna Defilesinde Çalan Şarkılardan Birinin Sözlerinde Hadislerin Geçmesine Tepki Gösterilince Özür Diledi

Ah be Riri iş bu raddeye gelene kadar aklın neredeydi? 😩

Malumunuz Rihanna ne yaparsa yapsın, hangi işe el atarsa atsın gönlümüzü fethetmekte üzerine yok.

Şarkı da söylese marka da çıkarsa en iyisini yapmayı âdet edinmiş Barbados güzeli. 😍

Özellikle de iç giyim markasının şovlarıyla bizi bizden aldı son yıllarda.

'Şov işte budur!' dedik, 'Victoria Secret Show'u unutup 'Savage X Fenty Show' bağımlısı olduk desek yeridir.

Ancak geçtiğimiz hafta düzenlenen Savage X Fenty Show 2020'de şarkı seçimi başına bela oldu Riri'nin.

Cou Cou Chloe'nin 'Doom' adlı parçasındaki hadisler Müslüman izleyicilerin dikkatinden kaçmadı. Hemen ardından sosyal medyada ortalık karışınca yapımcı Cou Cou Chloe, özür dileyerek defile kayıtlarının bu kısmının tüm platformlarda değiştirileceğini söyledi.

Bu durum karşısındaki şaşkın olduğunu söyleyen Rihanna'dan da açıklama gecikmedi tabii.

Şarkılardan birinde İslâmi hadislerin bulunmasının dikkatsizlik olduğunu söyleyen Riri 'Savage x fenty gösterimizde bilinçsiz bir şekilde yapılan yanlış bir dikkatsizliğe dikkati çektikleri için Müslüman topluluğa teşekkür ederim. Daha önemlisi bu kötü niyetsiz ancak dikkatsiz hata için özür dilerim. Pek çok Müslüman kardeşimizi üzdüğümüzü biliyoruz ve bundan dolayı çok üzgünüm! Tanrı ve herhangi bir dine karşı herhangi bir saygısızlık yapmam ve bu nedene projemizde kullanılan bu şarkı tamamen sorumsuzcaydı. Bunun bir daha olmamasını sağlayacağız. Anlayışınız ve affediciliğiniz için teşekkür ederim.' diyerek tüm İslâm aleminden özür diledi.

Bilinçli bir eylem midir bilinmez ama bize biraz öyle gibi geldi, siz ne dersiniz bu işe? 🤔

Bu içeriklerimize de göz atabilirsiniz. 🤗👇

Özgü Namal'ın Eşi Ahmet Serdar Oral Kalp Krizi Geçirerek Hayatını Kaybetti

👇

BİM Ürünlerinin Son 10 Yıldaki Fiyat Değişimiyle Ne Kadar Fakirleştiğimizi Daha İyi Anlayacaksınız!

👇

'Özgürleştim' Diyerek Başörtüsünü Çıkardığını Twitter'dan İlan Eden Kadına Gelen Tepki Dolu Yorumlar

Popüler İçerikler

Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
Münevver Karabulut'u Vahşice Öldüren Cem Garipoğlu'nun İntiharının Öncesindeki Son Görüntüleri Ortaya Çıktı
YORUMLAR
06.10.2020

Özür dilemesi aşırı tatlı ve yerinde olmuş kraliçe riri 💓💓💓

07.10.2020

Alttaki yorumlara verilen tepkilere bak.Beyninizi süzgeçle mi değiştirdiniz? Rihanna olduğu için neden olumlama yapıyorsunuz?Başka biri olsa burada hakaretler uçuşurdu, ülkede herkesin beyni, adalet terazisi oynak..İnançlı biri olduğum için değil aksine tüm dinlere aynı mesafede inançsız olduğum için verilen tepkileri anlamıyorum.Bu insanlar projelere aylardır her detayına, kamera açısına, her bir saniyedeki görüntüde ne olacağına kadar çalışıyorlar.Bilmeden yapılması mümkün mü? Diyelim ki hata..Manyak mısınız kalpler atıyorsunuz?İnançsız olduğunuz için yada size saygı duyulmadığını düşündüğünüz için siz de saygısızlık yapamazsınız.İslamafobi varsa bunu dine karşı olarak değil insanların dinleri kullanmalarına karşı olarak tepki koyun.Ülkede okumadan direkt ateist olmak moda.Dini kitapları okumayı geç, iddaa ettikleri bilimsel yazıları bile okumuyorlar.5-10 bilim karması video, 1-2 evrimağacı snra ya abiğ bilim harika! İnançsız biri olarak cahil bir kitleyle aynı kefede olmak utanç.

07.10.2020

Bilinçli yapılmış, onların haberi var ya da yok, sahiplerinin haberinin olduğu kesin. Kıyameti Çağırmaya devam ediyorlar. Şarkıda kullandıkları Hadisi Şerif Peygamberimizin Kıyamet Zamanıyla ilgili olan hadislerinden "ilim kalkmadıkça, depremler, katliamlar çoğalmadıkça kıyamet kopmaz." hadisi. Bunu azıtmışça yaptıkları iç çamaşırı dansı gösterisinde bilinçli olarak kullanıyorlar. Her şeyin içini boşalttık, her şeyi dejenere ettik, insanlarda ahlak, edep bırakmadık, kıyametin gelmesi için her şeyi yapıyoruz diyorlar. İslam'a nispet ediyorlar küçücük beyinlerince. İslam'dan hem it gibi korkuyor hem de kendilerini dünyanın ağası paşası görüyorlar. Bu söylediğim Rihanna değil, o bir piyon. Ama ne yaparlarsa yapsınlar "Allah nurunu tamamlayacak." İslam bu dünyaya ait değil bu dünyayı da kapsayan alemler ötesi kaynağı Allah olan bir din. Kendi pisliklerinde boğulacaklar.

TÜM YORUMLARI OKU (12)