Rıdvan "Evet" Kampanyası Başlatıp Pası Arda’ya Attı, Gerisi de Geldi

Daha önce Türkiye Futbol Federasyonu için başkan adayı olacağını açıklayan Rıdvan Dilmen, sosyal medyada başkanlık referandumu için 'evet' kampanyası başlattı.

Konuyla ilgili video yayımlayan Dilmen, 'Vatanımız, ülkemiz çok zorlu bir süreçten geçiyor, adeta bir İstiklal Savaşı. Güçlü bir Türkiye istiyoruz. Güçlü bir Türkiye için evet ben de varım' dedi.

Dilmen'in mesajına Arda Turan, Burak Yılmaz ve Murat Boz'dan da destek geldi. 

'Evet' kampanyası sosyal medyanın gündemine oturdu...

Rıdvan Dilmen, başkanlık referandumu için "evet" kampanyası başlattı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Arda'dan, Burak Yılmaz'a

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Burak Yılmaz'dan,

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Ve Murat Boz'dan kampanyaya destek geldi.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Kampanyaya Melih Gökçek de katıldı...

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Sosyal medyada tepkiler gecikmedi... Destek olanlar da vardı karşı çıkanlar da...

EmreColak_Sr

ErdenerKaratas

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

dilekfalan

FidelOKAN

hocanizcomtr

Destekleyenler;

sencan_17

Deyinhele

senolcakan

yusufozdemir51

tiritcizade

Popüler İçerikler

Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
YORUMLAR
24.01.2017

Ulan restoranda 2 ete 5000 lira verin 2 yorum yapıp ayda 100 bin lira kazanın güçlü türkiye için bende varım diyin bi siktirin gidin mk oturup 2 yorum yapan adam bu ülkede 60 işçi maaşı alıyo ki bu sensin bide kalkmış güçlü bilmem ne siz önce vatana millete hayırlı bişey yapın o aldıgınız asla adil olmayan paralarla

amk mausu tokatladım "beğen" butonuna basarken. ağzına sağlık kardeşim. güçlü türkiye diyen adamların en fakiri rıdvan, oda benim yıllarca kazanamadığımı kazanıyo.

24.01.2017

Ya kardeşlerim, şu maddeleri okudunuz mu bilmiyorum, ama okumamış gibi konuşuyorsunuz. Açın okuyun abi, Seçilecek kişinin parti ile bağı kesilmiyor, bu bağımsız ve tarafsız olmayacağı anlamına gelmekte. Seçilecek kişinin sorgulanabilmesi için Meclisteki vekil tam sayısının 5/3 salt çoğunluğunun gizli oyu ile soruşturma açılabilecek, Partisi ile ilişiği kesilmediği için, meclis'te çoğunluk vekil, seçilen kişinin partisinden olur ise, bu seçilen kişinin soruşturulamaması demek oluyor. Bunları düşündünüz mü ? yürütme Başbakan ve Bakanlar kurulundan alınıp seçilecek kişiye, yani Cumhurbaşkanına veriliyor. Meclis ten gensoru kaldırılıyor, bunları hiç görmediniz mi yahu ? nereden okuyorsunuz anlamıyorum. Bu başkanlık ülkemiz için hayırlı değildir, ben bunu bilir bunu söylerim. Sadece AKP olarak bakmıyorum, gelecekte seçilecek kişileri bilemediğimizden ötürüde kötüdür, ülkeye Trump gibi birisinin geldiğini düşünür müsün 5-10 saniye ?, orada, yani Amerika'da tüm yetki seçilen kişide değil, yargı ve yürütme ayrı kollara ayrılmış, birbirini denetleyebilir durumda, seçilen kişi hakkında bildiğim kadarı ile soruşturma da açılabiliyor. Burada ise yargı ve yürütme tek kişiye verilip, partisi ile alakası da kesilmeyecek, Trump gibi bir çılgının geldiğini düşün, bunca yetki ile neler yapabilir sence ? partisi ile alakası da var, onuda kesmemiş güzide yasamız, sorgulanamıyor, soruşturma açılamıyor, gensoru olmadığı için seçilecek kişiye veya bakanlara vekiller soru dahi yöneltemiyor, dilediği yasayı salt çoğunluk oyu ile getirebiliyor, dilediği taktirde OHAL getirebiliyor, bak atama mevzusuna hiç girmedim. Bu kişiye oldu da soruşturma açıldı diyelim, Mecliste onaylanan soruşturma işlemini HSYK ( Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu, bunun adı da değişti sanırım.) alarak kendisi yürütecek, ve seçilecek kişiye buradaki 15 savcıdan 12 tanesini atama yetkisi de veriyorsunuz, şimdi soruşturma açıldı diyelim, bu savcılar belgeler ile oynayıp suçsuz gösterdi, ama suçlu aslında, halkta anladı bunu, ne yapacağız böyle bir durumda ? gezi parkımı yapacağız ? ne olacak ? 5 yıl mı bekleyeceğiz ? nitekim o 4 yıldı, 5 yıla çıkarttılar, diktatörlük 1 yıl uzadı demek buda.. neyse, ya o 5 yıl içerisinde seçilen kişi kendisine karşı çıkanları tek tek hapse tıktırırsa ? yada daha kötü şeyler yapılırsa ? böyle bir anayasaya nasıl evet verebiliyorsunuz ben anlamıyorum. Açın okuyun ve ALLAH KİTAP AŞKINA DÜŞÜNÜN YA !

24.01.2017

Böyle uzun yazılar yazmayı sevmiyorum, Aşağıda başka bir kardeşime yazdığımı kopyaladım. Şu yazdıklarımı okumaya üşenmiyor sanız, gidin maddeleri okuyun ve düşünün lan biraz ! Allah belamı versin ki zor değil.

25.01.2017

Amk davarlari su guclu turkiye neymis bir aciklayin bana tipinize sicayim sizin iki kurusluk insanlar adam ciksa ben pezevengim dese ben de zaten orospu cocuguydum cagrisina baslarsiniz kalibiniza tukureyim

TÜM YORUMLARI OKU (273)