Rıdvan Dilmen’den Sürpriz Veda Kararı: “Yorumculuğu Bırakıyorum”

Türk futbolunun efsane isimlerinden olan, uzun bir süredir de televizyonda futbol yorumculuğu yapan Rıdvan Dilmen’den sürpriz bir karar geldi. Dilmen, önümüzdeki sezonun sonunda yorumculuğu bırakacağını açıkladı. 

TV8,5'da yayınlanan %100 Futbol programında yorumculuk yapan Rıdvan Dilmen öncesinde sürpriz bir açıklama yaptı.

Acun Ilıcalı ile 1 senelik yeni bir sözleşme imzaladığını söyleyen Rıdvan Dilmen önümüzdeki sezonun sonunda yorumculuğu bırakacağını açıkladı.

Rıdvan Dilmen açıklamasında “Bir sene daha buradayım, Acun Medya ile anlaşmamızı yaptık gelecek sezondan sonra jübilemi yapmak istiyorum. Kendim böyle bir karar aldım" dedi.

Rıdvan Dilmen, ayrıca moderatör Murat Kosova'ya da "Senden ayrılmayacağım, yine gelecek sezon da seni rahatsız edeceğim. Bırakmıyorum seni seneye de" dedi.

Bakırköy'de Üst Geçide Çarpan TIR Otomobilin Üzerine Devrildi: 4 Ölü

Popüler İçerikler

Korkunç İstismar İddiası: 13 Yaşındaki Çocuğa 'Görüntülerin Elimizde' Diyerek Cinsel Saldırıda Bulundular!
Kimler Geldi Kimler Geçti'de Leyla'nın Cem'i Rüyasında Gördüğü Sahnenin Nasıl Çekildiği Ortaya Çıktı!
Diyanet, "Karalamalara Rağmen" Diyerek Duyurdu: Din Adamlarına Güven Oranı Açıklandı
YORUMLAR
11.03.2024

Rıdvan, haftada iki gün yarımşar saat oturup yorum yapıyorsun. Bir dünya para kazanıyorsun. Emekli olunacak son meslek bu ya:)

11.03.2024

Adam 5 sene top oynadı 30 sene yorumculuk 😀

12.03.2024

1972’den 1995 yılına kadar oynamış içinde 20 yıl da milli takımda yer almış. 6 takımada teknik direktörlük yapmış. Yaşı yetmeyen kardeşlerim

11.03.2024

AKP'lilerin 'İBB' provokasyonuna CHP'den yanıt İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş, 2019 yılına ait görüntülerin AKP'li hesaplar tarafından servis edilmesine ilişkin CHP İstanbul İl Başkanlığı'ndan açıklama yapıldı.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ