Rıdvan Dilmen de Tepki Gösterdi: Mehmet Aydın'ın Ağabeyinin Fenerbahçe Formalı Gözaltı Görüntüsü Gündemde

Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın'ın ağabeyi Fatih Aydın'ın gözaltına alınırken Fenerbahçe formalı olmasına Rıdvan Dilmen'den tepki geldi. Dilmen, taraftarlara da çağrıda bulundu.

Eski futbolcu ve yorumcu Rıdvan Dilmen, 'Çiftlik Bank' davasının sanığı Mehmet Aydın'ın ağabeyi Fatih Aydın'ın Fenerbahçe formasıyla gözaltına alınmasına tepki gösterdi. Dilmen 'İnsanların vicdanını rahatsız eden bir dolandırıcının üzerindeki tişörtün çıkarılıp Fenerbahçe formasıyla teşhir edilmesini sağlayanları ve buna izin verenleri Fenerbahçe müzesini gezmeye davet ediyorum!' mesajını paylaştı.

Rıdvan Dilmen: 'Tüm Fenerbahçe taraftarının pazar günkü Kayserispor maçına çubuklu formayla gelmesini öneriyorum'

Mehmet Aydın'ın Uruguay'da tutuklu bulunan ağabeyi Fatih Aydın, dün 18:15'te İstanbul'a indi ve gözaltına alındı. Aydın'ın gözaltı işlemleri sırasında hem siyah tişörtlü hem de Fenerbahçe formalı görüntüsü kameralara yansıdı. 

Formalı fotoğraflara tepki gösteren Rıdvan Dilmen sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulundu. Dilmen formalı fotoğrafa izin verenleri Fenerbahçe müzesini gezmeye davet etti. Daha sonra bir paylaşım daha yapan Dilmen, 'Tüm Fenerbahçe taraftarının pazar günkü Kayserispor maçına çubuklu formayla gelmesini öneriyorum!!' dedi ve futbolculuk günlerinden iki fotoğraf paylaştı.

Rıdvan'ın çağrısı 📌

Popüler İçerikler

Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
YORUMLAR
03.11.2021

Rıdvan Dilmen'in bu konu ile bu kadar ilgilenmesi tek bana mı garip geldi...

Adam Fenerbahçeli.

03.11.2021

Kupa bizim, sapı sizin sokun bir taraflarınıza 😂😂😂

03.11.2021

Olay göründüğü kadar basit değil bence, komplo teorisi diyebilirsiniz ama bu düpedüz 2011 deki operasyonun devam edeceğinin ''biz ölmedik, hala güçlüyüz'' demenin başka yoludur. Mahkemede Ts nin tapeleri delil olarak kabul edilmemişti zira TS nin devletten aldığı 500 milyon lira konuşuluyordu, bu yardım dolaylı olarak Ts 2017 dva kurulu toplantısında Sadıl Albayrak tarafından ''bu stadı kim yaptırdı size? QNB yi kim sponsor yaptı size? Turkuvaz medya olmasa sizi boğarlar ''diyordu. Asıl olay Fb nin otobüsünde direkt şöförü hedef alıp silah bulunmasına rağmen kendisi bir türlü bulunamayan! fail. Özetle ülkemizde futbol asla sadece futbol değil, bana göre bu forma olayı da bir mesajdır.Ayrıca Ts un yöneticisi fetöden içerde, avukatları ise firari davaya bakan mahkeme başkanı fetöcü olarak tutuklu. Burada TS ile bir husumetim yok işin nerelerden nerelere geldiğini görmek adına örneklendirdim.

TÜM YORUMLARI OKU (6)