Rezervuar Köpekleri'nin Yıldızı Olan Ünlü İsim, Tolga Karaçelik'in Yeni Filminin Başrolünde!

Kelebekler filmiyle adını uluslararası alanda duyuran yönetmen Tolga Karaçelik'ten yeni bir film geliyor. Filmin başrolünde ise dünyaca tanınan çok başarılı bir isim yer alıyor.

Detaylar içerikte!

Gişe Memuru, Sarmaşık ve Kelebekler filmleriyle hepimizin yakından tanıdığı yönetmen Tolga Karaçelik, çekimlerine ABD'de başladığı The Shallow Tale' filmiyle seyircilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Karaçelik, 2018 yılında gösterime giren Kelebekler filmiyle Sundance Film Festivali’nde Dünya Sineması Büyük Ödülü’nü kazanan bir yönetmen.

Tolga Karaçelik, 2022 yılında Netflix'te yayınlanan ve başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci'nin yer aldığı Yakamoz S-245 dizisiyle de dizi yönetmenliği kariyerinde başarıyla ilerleyen bir isim.

'The Shallow Tale of a Writer Who Decided To Write about A Serial Killer, Türkçe adıyla Bir Seri Katil Hakkında Yazmaya Karar Veren Bir Yazarın Sığ Hikayesi'nin çekimlerine New York'ta başlandı.

Yönetmenin ilk defa İngilizce olarak çekeceği ve kariyerindeki dördüncü filmi olan 'The Shallow Tale'in oyuncu kadrosunda ise sürpriz bir isim var.

Filmin başrolünde 'Rezervuar Köpekleri', 'Fargo', 'Büyük Lebowski' gibi dünyaca ünlü yapımlarla tanınan Steve Buscemi yer alıyor.

Altın Küre ödüllü Steve Buscemi'nin yanı sıra filmin başrollerinde "Severance" dizisiyle gündemde olan Britt Lower ve Sundance ve Berlin film festivallerinde büyük ses getiren "Past Lives"da rol alan John Magaro yer alacak.

Karaçelik'in yeni filmi kara komedi türünde. Film, zorlu bir boşanma sürecinin tam ortasında olan bir yazar ile ona gündüzleri evlilik, geceleri yeni romanında kaleme aldığı cinayetler hakkında danışmanlık yapan emekli bir seri katilin arkadaşlığını anlatıyor.

Filmin görüntü yönetmenliğini 'Black Bird' adlı mini diziyle tanınan Natalia Kingston yapacak.

Yeniden ekranlarda seni izlemeyi dört gözle bekliyoruzzzz.

Bunlar da İlgini Çekebilir

'Tutsak' Filminin İlk Sahnesindeki Gizli Detayı Gördükten Sonra Oturup Tekrar İzlemek İsteyeceksiniz!
Mizahta Aşırılığın Karşılığı Ölüm Tehdidi Oldu: After Life'ın Tony'si Ricky Gervais Korumasız Gezemiyor
Yönetmen Ingmar Bergman'ın Ölüm ve Varoluşun Birleşimi Olan 'The Seventh Seal' Filminin Altında Yatan Felsefe

Popüler İçerikler

Geçtiğimiz Hafta Sözlendiği Ortaya Çıktı: Şehidin Son Görüntüleri Yürekleri Dağladı
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti