Reza Zarrab’ın New York'ta Lüks Hayatı: Cadillac Marka Araç, Four Seasons Oteli'nde Konaklama

ABD’ye giriş yaparken İran yaptırımlarını delme suçlamasıyla Mart 2016’da tutuklanan Reza Zarrab’ın mahkemede ‘itirafçı’ olmasının ardından New York’ta lüks içinde yaşadığı ortaya çıktı.

Zarrab’ın, geçen hafta görüntülendiği ünlü restoran Nobu’nun hemen karşısındaki Four Seasons Downtown Oteli’nde olduğu iddia edildi.

Otel rezervasyonu başka bir isme yapılmış.

Hürriyet'ten Razi Canikligil'in haberine göre, Başka bir isimle oda rezervasyonu olduğu öğrenilen Zarrab, kapıda bekleyen Washington plakalı Cadillac Escalade marka, şoförlü lüks aracın önünde görüntülendi.

Hürriyet muhabiri Razi Canikligil’i fark eden Zarrab, hızla otele kaçtı. Zarrab’a eşlik eden FBI ajanı ya da özel bir korumanın olmaması dikkat çekti.

"Yolculuk büyük ihtimalle Hamptons’a"

Önce otomobili otoparka sokan şoför 2 saat sonra aracı tekrar kapıya getirerek eşyaları bagaja yükledikten sonra ayrıldı. Kapıdaki görevlilerden biri ‘Yolculuk büyük ihtimalle Hamptons’a (2 saat mesafedeki New Yorklu zenginlerin yazlık semti)” dedi.

Geçtiğimiz hafta Nobu’da çekilen fotoğrafı ortaya çıkmıştı.

Aylar Sonra Ortaya Çıktı: Reza Zarrab New York’ta Bir Suşi Lokantasında Görüntülendi İddiası

Popüler İçerikler

Roma'da Evlenen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın Sade Nikahından İlk Görüntüler Geldi: Gelinlik Sınıfta Kaldı!
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
YORUMLAR
21.09.2018

bu vatan hainine ödül verdiler. cari açığı kapattı diyip kendisinden alınan paraları faiziyle geri ödediler. bakanlar bu adam için önüne yatarım dediler. türk bayrağı önünde konuşma yaptırdılar. karısı yarışmalarda jüri üyeliği yapıp ona buna fırça kayıyordu. bizde bu adamı alkışladık. doların yükselmesi ekonominin kötüye gitmesi gayet normal ahlaksızlaşmamız gayet normal. alkışladık kardeşim. allah belamızı daha çok verecek

21.09.2018

adamda ki şansın milyonda biri biz de yok. orada da hayır sever burada da hayır sever. orada da zengin burada da zengin. tek fark burada suç işlerken orada işlemiyor.

21.09.2018

Çiftlikbank operasyonunda karısınıda gözaltına aldılar ebru gündeşe neden birşey olmuyor ?????

21.09.2018

Çünkü bizim devletimize göre bu adam suçlu değil ki! Yardımsever :D

TÜM YORUMLARI OKU (13)