Reytinglere Yenik Düştü: Show TV'nin Popüler Komedi Dizisi Final Kararı Aldı!

Kanallar için sezon arası vakti yaklaşırken reyting performanslarına göre hangi diziler final hangi diziler sezon finali yapacak yavaş yavaş belli olmaya başladı. Show TV'nin sevilen işlerinden biri bu sezona final kararı alarak veda ediyor. İşte final yapacak dizi...

Televizyon dünyasında yaz sezonu yavaş yavaş gelirken bazı kanallar yeni sezonda devam edecek ve bu sezon final kararı alacak diziler için kararlar almaya başladı.

Bu kanallardan biri de Show TV!

Kızılcık Şerbeti, Gelsin Hayat Bildiği Gibi, Güzel Günler, Aile gibi dizilerin yer aldığı Show TV geçtiğimiz gün Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin bu sezona final yaparak veda edeceğini açıklamıştı.

Ekran yolculuğuna yüksek reytinglerle başlasa da zamanla kan kaybeden dizi 25 Mayıs'ta final bölümüyle ekranlara veda ederken, Show TV bir başka dizisi için de final kararı aldığını açıkladı.

Halihazırda ekranların sayılı komedi dizilerinden olan Güzel Günler düşük reytingleri nedeniyle final yaparak yeni sezonda ekranlarda olamayacak.

Binnur Kaya ve Ecem Erkek gibi isimleri kadrosunda barındıran Güzel Günler, 26. bölümüyle ekran yolculuğunu sonlandıracak.

Bunun yanı sıra dizide Aleyna karakterine hayat veren Tuğçe Özbey 22. bölümde diziye veda edecek.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yeni Sezona Büyük Umutlarla Başlayıp Reytinglerde Aldığı Düşük Oranlar Yüzünden Erken Final Yapan Diziler
'Televizyon Tarihinde Kara Leke': RTÜK'ün Kızılcık Şerbeti’nin Yeni Bölüm Yayınını Durdurmasına Tepki Yağdı

Popüler İçerikler

THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
YORUMLAR
16.04.2023

Neden güzel aile dizilerini bitirirler ki entrika silah yalan dolan olan dizilerden bıktık. Bir bu vardı bu da hayal oluyor yazık😔

16.04.2023

bu haber yalan olmalı. çok güzel bir dizi.

16.04.2023

Dizi çok güzel seyrederken çok eğleniyorum oyuncular karakterler mükemmel sadece yayınlandığı gün degistirilse muhakkak daha çok reyting alır yargı dizisiyle aynı güne denk gelmesi büyük şanssizlik ben internetten takip ediyorum diziyi çünkü o gün yargı dizisini seyrediyorum LÜTFEN FİNAL YAPİLMASİN YAYİN GÜNÜ DEGİSTİRİLSİN YETER

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ