Reytinglerde Büyük Düşüş Yaşayıp Kanal ve Yapımcılar Tarafından Yakın Zamanda 'Fişi Çekilecek' Diziler

Ah reytingler vah reytingler! Büyük bir iddia ile başlayıp reyting hezimetine uğrayan diziler, yaz sezonunu dizilerinin başlamasıyla yavaş yavaş final yapmaya başlayacak. Kapıda bekleyen yeni diziler için yer açmak isteyen kanallar ve yapımcılar, reyting oranlarını mercek altına aldı. Buna göre reytinglerde düşüş yaşayan veya hikayesi biterek ekranlara veda etmeye hazırlanan dizileri sizler için derledik.

Aşk Mantık İntikam - Fox TV

Burcu Özberk ve İlhan Şen'in başrollerinde yer aldığı Aşk Mantık İntikam dizisi, bu akşam (22.04.2022) yayınlanacak olan 42. bölüm ile ekranlara veda edecek.

Evlilik Hakkında Her Şey - Fox TV

Gökçe Bahadır, Sumru Yavrucuk ve Gökçe Eyüpoğlu'nun başrollerinde yer aldığı Evlilik Hakkında Her Şey, Mayıs ayı itibariyle ekranlara veda edeceği konuşulan diziler arasında.

Bir Zamanlar Çukurova - ATV

Hilal Altunbilek, İbrahim Çelikkol ve Furkan Palalı'nın başrollerinde yer aldığı, 4 sezondur ekranlara gelen Bir Zamanlar Çukurova dizisi ise hikayenin bitmesi ve sette yaşanan gerginlikler sebebiyle 140. bölümünün ardından final yapacak.

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı - TRT 1

Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Caner Topçu ve Bahadır Yenişehirlioğlu'nun yer aldığı dizi, yüksek maliyetini karşılayamayan reyting oranı yüzünden sezon sonunda final yapacak.

Üç Kuruş - Show TV

Show TV'nin en iddialı dizisi olan Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Aslıhan Malbora ve Nesrin Cavadzade'nin başrollerinde yer aldığı Üç Kuruş dizisi, 23 Mayıs'ta yayınlanacak 28. bölümü ile ekranlara veda edecek.

Sadakatsiz - Kanal D

Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen'in başrollerinde yer aldığı Sadakatsiz dizisi, başrol oyuncusu Cindoruk'un dediğine göre 60. bölümüyle ekranlara veda etmeye hazırlanıyor.

Oğlum - Show TV

Canan Ergüder, Serhat Teoman, Songül Öden, Feyyaz Duman, Nihal Yalçın, Timur Acar ve Kubilay Aka'nın başrollerinde yer aldığı Oğlum dizisinin, farklı senaryosu ile dikkatleri çekse de düşük reyting nedeniyle bu sezon sonunda final yapacağı iddia ediliyor.

Masumlar Apartmanı - TRT 1

Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Aslıhan Gürbüz'ün başrollerinde yer aldığı Masumlar Apartmanı dizisi 24 Mayıs Salı akşamı yayınlanacak 71. bölümü ile ekranlara veda edecek.

Hakim - ATV

Erdal Beşikçioğlu, Yurdaer Okur, Uğur Yücel, Hasibe Eren, Gülsen Tuncer, Ebru Özkan, Eslem Akar ve Burcu Kara gibi başarılı isimlerin bir araya geldiği Hakim dizisinin, yeni başlamasına rağmen reytinglerde istenilen ilgiyi görmediği için erken final yapacağı kulislerde konuşulmaya başlandı.

Detaylar için 👇

Show TV'nin İddialı Yapımlarından Üç Kuruş'un Beklenmedik Finali İçin Tarih Belirlendi!
4 Sezondur ATV Ekranlarında Yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova Dizisiyle İlgili Hayranlarını Üzecek Haber Geldi
Yönetmeni 'Final Yok' Demişti: Fox TV'nin Aşk Mantık İntikam Dizisi Yolun Sonuna Geldi
Birçok Başarılı İsmin Bir Araya Geldiği Show TV'nin Oğlum Dizisi Hakkında Sevenlerini Üzecek Haber Geldi

Bu içerikler de dikkatinizi çekebilir 👇

Dönemin Efsane Dizisi Gümüş'ün Başrolü Songül Öden'den Partneri Kıvanç Tatlıtuğ İtirafı
Diziye Uyarlanacak Olan 'Ah Nerede' Filminde Hulusi Kentmen'in Rolünü Kimin Oynayacağı Ortaya Çıktı!
İzlerken Barış Yesari Gibi 'Ne Oluyor Lan?!' Diye Bağırdığımız Mahkum'un 18. Bölümü İzleyiciden Tam Not Aldı

Popüler İçerikler

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
YORUMLAR
22.04.2022

Erdal Beşikçioğlu harcandı, gözyaşım pıt..

24.04.2022

gerçekten yaaa 😭😭😭

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ