Restoranı Soyan Silahlı Kişiyi Vurarak Etkisiz Hale Getiren Müşteri ABD'de Gündem Oldu

ABD'nin Teksas eyaletine bağlı Houston kentinde bulunan Ranchito Taqueria isimli restoranda yaşanan olay ülkede gündem oldu.

Yaşanan olay güvenlik kamerası tarafından kaydedilirken o anlarda, restorana giren bir silahlı soyguncu elindeki sahte silahı müşterilere doğrultarak para ve cüzdanlarını vermelerini emretti.

Paraları ve cüzdanları aldıktan sonra restorandan çıkmaya hazırlanan soyguncuyu ise az önce soyulan müşterilerden birisi vurarak etkisiz hale getirdi. Olay sonrası yapılan incelemede soyguncunun silahının sahte olduğu açıklanırken, o soyguncuyu vurarak öldüren müşteriye ise herhangi bir suçlama yöneltilmediği belirtildi.

İşte o anlar: 👇 ⚠⚠⚠ Görüntüler bazı kullanıcılar için uygunsuz olabilir. ⚠⚠⚠

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Narin Cinayetinde Yeni Gelişme! Katilin Kim Olduğunu Açıklayan İtirafçı: "Katil, Amca Salim" Dedi
YORUMLAR
08.01.2023

helal olsun adam hakkında suçlama bile yöneltmemişler türkiyede aynısı olsa vatandaş yada polis tutuklarlardı polis olsa sözde hümanistler niye o kadar el sıkıyor 1 tane sıksaydı bacağına sıksaydı diyeceklerdi gerçek hayat film değildir 5 kurşun dahi vücuduna girse adam sıkabilir . Hayırlısı Türkiyemize

08.01.2023

eleman siyahi ve elinde silah var + texas eyaletinde. restoran soygunu sonrası çok yüksek ihtimal polis vuracaktı. emmi polisi zahmetten kurtarmış.

08.01.2023

Şu an terimi hatırlayamadım, yanlışım varsa düzeltin. Amerika’da vatandaşların böyle olağandışı şeylerde polis gibi davranma hakları var. Keyfi vs olmadıkça şikayet ya da suçlama olmuyor. Suçu önleme gibi durumlarda siviller de bu haktan faydalanıyor.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ