Resmi Nikahlı Eşi Çocuklarını Doğururken Başkasıyla Düğün Yapan Tarık'ın Eşi Benzeri Olmayan İhanet Hikayesi

Esra Erol'a katılan 19 yaşındaki Elif'in Facebook üzerinden tanışıp evlendiği eşi Tarık Bayraktar ve ailesiyle ilgili ortaya attığı iddialar herkesi hayrete düşürdü.

Bu kadarı da yapılmaz diyeceğiniz olayın detaylarını da tabii ki hemen sizlere anlatalım istedik.

Öncelikle efendim, sosyal medya üzerinden tanışan bu genç çift tanışmalarının üzerinden çok fazla geçmeden evlenmeye karar vermiş.

İsteme, düğün dernek derken Elif ve Tarık'ın bir süre sonra arası Tarık'ın ailesi nedeniyle bozulmaya başlamış. En başından beri Elif'i istemeyen kaynanası sürekli bu çiftin evine gelip huzurlarını kaçırıyormuş. Elif'in düzenine karışmaya bile başlamış. Sadece kaynana değil, kayınbabası bile evin işlerine karışır olmuş.

Tarık'ın anne ve babası misafir olarak gelseler de evin temizliğiyle ilgili evde sorun yaşatıyorlarmış. Hatta bir gün Tarık'ın babası Elif'in babasını "kızın evi pis bırakıyor" demek için bile aramış.

Bu konuyla kafaları epey meşgul olmuş anlayacağınız. Huzur kaçırmak için yapıldığı çok belli. Bu olay üzerine de Elif, babasının yanına gitmiş. Babasının yanına giden Elif, ikna olup 1 ay sonra bir şekilde evine dönmüş.

Bu arada Tarık'ın ailesi temizlik, yemek derdine düştüklerinde 19 yaşındaki gelinleri Elif hamile. Tarık'ın ailesi o kadar baskı kurmuş ki evlerine alışveriş yaptıklarında poşetleri gizli gizli eve sokuyorlarmış.

Bu şekilde yaşamaya devam ederken bir gün Elif'in kardeşi kaza geçirmiş ve Elif, ailesinin yanına gitmiş. Ne hikmetse Tarık, Elif'i sürekli eve götürmeye çalışmış. Elif de ailesinin yanında bir süre kalmak isteyince Tarık olay çıkarmış ve daha sonra Elif'in eşyalarını toplayıp göndermiş.

Asıl mevzu bundan sonra kopuyor. Bu olaydan 2 ay sonra Elif, doğum yapmış ve bebeği yoğun bakıma alınmış fakat Tarık hiçbir şekilde arayıp sormamış. Bir gün bebeği kucağındayken Instagram canlı yayınında Tarık'ın başka bir kadınla evlendiğini görmüş.

Ayşe isimli bir kadınla dini nikahla evlenmiş. Bu arada Ayşe'nin ailesi Tarık'ın resmi olarak evli olduğunu da bilmiyormuş.

Bunların yanı sıra Elif, Tarık'ın açık senet imzaladığını ve Ayşe'den ayrılması halinde Ayşe'nin ailesine 100 bin TL ödemek zorunda olduğunu da belirtti.

İddiaları yanıtlamak için canlı yayına bağlanan Tarık da görüntüleri rahatlıkla doğruladı ve 'Bu kadın kim?'  sorusuna da  'hayat arkadaşım' diyerek cevap verdi.

Canlı yayın sırasında da sürekli Elif'i temizlik yapmamakla suçlayan Tarık'ın derdi hala çocuğunu görmek değil. Ailecek temizlik meselesine takılı kalmışlar...

Yorumlarda konuşalım! 

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yangında Öldüğü Söylenen 9 Yaşındaki Şiar Kılıç'ın Annesi ve Üvey Babasıyla İlgili Ortaya Çıkan Akılalmaz Detayları Anlattık!
Yangında Öldüğü Söylenen 9 Yaşındaki Şiar Kılıç Olayıyla İlgili Anne Gülüzar'ın Korkunç İtirafları Kanınızı Donduracak!
9 Yaşındaki Şiar'ın Yangında Öldüğünü Söyleyen Anne Gülüzar, Sevgilisi Hami'yle Birlikte Çocuğunu Öldürdüğünü İtiraf Etti!

Popüler İçerikler

Metin Akpınar'ın Kızı Duygu Nebioğlu Yine Ateş Püskürdü: "Birinci Bölüm Bitti, İkinci Bölüm Geliyor"
Araştırmaya Göre, Erkeklerin Evlendikten Sonra IQ Seviyeleri Büyük Oranda Düşüyor
Oğlu ile Karısı Birlikte Kaçan Umut Bey'in Müge Anlı'daki Çağrıları Sonunda Yanıt Buldu!
YORUMLAR
02.09.2020

Puştlara bak, temizlik ve yemek için eş arıyorsan git kendine hizmetçi tut. Ailesi de oğullarına temizlik yapmayı öğretseymiş de bu adam demeye bin şahit ister varlık yapsaymış temizliği. İhanetin bahanesi mi olur ya? Ayrıca böyle bir durumu kabul eden Ayşe'nin de aklının çok yerinde olduğunu düşünmüyorum eğer yerindeyse büyük ahlaksızlarmış diyorum. Püüü

02.09.2020

Rezil insanlar!!! Ana baba olacak insanlar evlerine hizmetci ariyor...ogullari olacak MAL...sesini cikaramiyor.bu nasil bir düzendir ki..RESMI nikahli esini evden atip, ortalik yerde yeniden DÜGÜN yapabiliyor!!! bu nasil ana baba!!! bu 2.kiz bu olayi nasil kabulleniyor!!!! utanmaz arlanmaz reziller!!!

04.09.2020

Kabulleniyorlar işte, Neler neler gördüm, anlatsam ağzınız açık kalır. Yukarıda ki olay beni hiç şaşırtmadı. İş yerinde bir personelimiz var, evli olan bir kadını kaçırdı, (kadının rızası var). Dini nikahla evlendiler (nasıl oluyorsa?), Daha sonra bu personel ve kadının çocuğu oldu. Çocuğu resmi nikahlı adamın nüfusuna geçirdiler. Kadın bir müddet sonra başka bir adama kaçtı. Çocuk hala dini nikahlı personelde, nufusta başka bir adamın üzerine kayıtlı. Kadın ortalarda yok. Bizim personel, bu kadının üzerine 2 kez daha çocuklu başka kadınlar ile evlendi. Tam bir arapsaçı...

Pasif Kullanıcı
02.09.2020

İmam nikahı ne lan? Onu geçtim 19 yaşında evlenmek ne?

TÜM YORUMLARI OKU (30)