Resmi Gazete'de Yayımlandı: 3 İlde Acele Kamulaştırma Kararı

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararlarına göre Rize, Sinop ve Gaziantep'te bazı taşınmazlar acele kamulaştırılacak. İstanbul'da ise bir mahalle kesin korunacak hassas alan oldu.

RizeSinop ve Gaziantep'teki bazı taşınmazların acele kamulaştırılmasına ilişkin Cumhurbaşkanı kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Rize'nin İyidere ilçesi Fethiye Mahallesi'ndeki alanlar, geçen yıl gerçekleşen sel sonrasında tedbir amaçlı İyidere Belediye Başkanlığı tarafından kamulaştırılacak.

Sinop'un Ayancık ilçesi, Otmanlı köyü sınırları içerisinde bulunan taşınmazlar da 10-11 Ağustos 2021'de meydana gelen sel nedeniyle konut yapımı amacıyla Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından kamulaştırılacak.

İstanbul ve Gaziantep'te de kamulaştırma

Gaziantep'in Şahinbey ilçesi Fidanlık Mahallesi ile Şehitkamil ilçesi Pancarlı ve Gazi mahalleleri sınırları içerisinde bulunan bazı taşınmazlar ise, 100. Yıl Atatürk Kültür Parkının devamı niteliğindeki 3. Etap çalışma alanı kapsamında kalmaları nedeniyle Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından kamulaştırılacak.

Resmi Gazete'de yer alan bir başka Cumhurbaşkanı kararı ile İstanbul'un Beykoz ilçesi sınırları içerisinde bulunan Zerzevatçı Mahallesi Etabı Doğal Sit Alanı kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edildi.

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
YORUMLAR
26.02.2022

Kanka yazıyor gibi yap ama karizmatik poz ver. İlk okul terk hatta yazma okumayı bile sonradan öğrenmiş birini çoban yapmışlar. Yakında Rusya'ya doğru koyunları sürer...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ