Resmi Gazete'de Üstü Kapalı Şekilde Bahsedilen Maske Kimsin Sen Yayından Kaldırılıyor!

Başladığı günden itibaren hakkında çok tartışılan Maske Kimsin Sen? yarışmasının yayından kaldırılacağı konuşuluyordu. Bugün gelen bilgilere göre yarışma programı yayından kaldırılıyor. Detaylar için içeriğimizi okumaya devam edin!

1 Ocak tarihinde ekranlara gelen, Eda Ece, Alican Yücesoy, Doğu Demirkol ve Melis Sezen'in jüri koltuğunda oturduğu Maske Kimsin Sen? yarışması dikkatleri üzerine çekmişti.

Amerika'da 7 sezon boyunca yayınlanan program, dünyanın pek çok ülkesinde yayınlanmaya devam ediyor. Türkiye'de de Fox Tv'nin uyarladığı Maske Kimsin Sen? programı ilk başladığı günden itibaren sosyal medyada gündem oldu.

Maskelerin altındaki ünlülerin tahmin edilmeye çalışıldığı yarışmada kullanılan maskeler sosyal medyada bir kesmin dikkatini çekmiş, bu maskelerle ilgili 'Satanizme özendiriyor' şeklinde linç kampanyaları başlamıştı.

Hatta bununla ilgili bazı izleyiciler suç duyurusunda bile bulunacağını söylemişti.

Bunun üzerine yarışma jürisi Eda Ece, yarışmanın yayınlandığı ülkeleri Twitter adresinde paylaşarak açıklamalar yapmıştı.

Detaylar için 👇

FOX TV'de Yayınlanan "Maske Kimsin Sen" ve Yarışmadaki Kostümler Sosyal Medyayı İkiye Böldü
Satanizm Suçlamalarıyla Gündeme Gelen 'Maske Kimsin Sen' Programının Jüri Üyesi Eda Ece Tepki Gösterdi

Uzun süren tartışmalar sonucunda Fox TV yapımcıları yarışmaya devam edeceklerini açıkladı. Yarışma son hızla devam ederken reyting sıralamalarında yükselmeye başlamıştı.

Yine de RTÜK'ün inceleme başlatmasından kaçamadılar.

Son günlerin tartışılan ismi Sezen Aksu'nun şarkılarının yer aldığı bölüm sonrası gözler RTÜK'e dönmüştü. Herkes RTÜK'ten bir hamle beklerken, yarışma ile ilgili en büyük hamle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan geldi.

29 Ocak 2022 tarihinde Resmi Gazete'de yayınlanan Cumhurbaşkanı Genelgesi'nde adından söz edilmeden Maske Kimsin Sen ile ilgili yaptırımlar yapılması gerektiği yazılmıştı.

👇

Resmi Gazete'de 'Maske Kimsin Sen' Genelgesi

Bu gelişmeler sonrası teyit ettirdiğimiz bilgiye göre Maske Kimsin Sen? yarışması yayından kaldırılıyor. Kaldırılma nedeni açıkça belirlenmezken yarışma, cuma günü çekecekleri yeni bölümden sonra erken final yapacak.

Son olarak cuma günü sete çıkacak program ekibi bir hayli üzgün ve şaşkın. Sosyal medyada başlayan ufak bir linç kampanyasının buralara kadar geleceğini tahmin edemezdik. RTÜK'ün inceleme başlattığı, Cumhurbaşkanı Genelgesi'ne konu olan Maske Kimsin Sen? maalesef önümüzdeki haftalarda erken final yaparak ekranlara veda edecek.

Konu ile alakalı dikkatinizi çekebilecek içerikler 👇

Şeytanın Sembolleriymiş... Nihat Doğan 'Maske Kimsin Sen?' Programına Tepki Göstererek Ağzına Geleni Saydı!
'Maske Kimsin Sen'in Bugün Yayınlanan Bölümünün Ardından Yapılan Tahminler ve Birbirinden Komik Yorumlar
Yandaş Medyanın Kafayı Taktığı "Maske Kimsin Sen?" Yarışması Yayından Kaldırılıyor mu?

Popüler İçerikler

Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
Okan Bayülgen Televizyonu Bıraktığını Açıkladı!
Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
YORUMLAR
31.01.2022

Ar*p zihniyetinizin amına koyiim, çocuklara tecavüz etseler sonra da kafalarını kesseler şu programa gösterdikleri tepkiyi göstermezler daha da bir şey demiyorum

31.01.2022

bu arap zihniyeti de değil keşke arap zihniyeti olsa, arap ülkelerinde var burda yok

31.01.2022

Yakında Suudi Arabistan olacaz diyorduk, onu da geçtik. Program ciddi ciddi orada yayınlanırken, Türkiye'de olana bak. Yazık.

31.01.2022

Artık ne diyeceğimi bilmiyorum gerçekten eglenmemiz de gözlerine battı televizyon dram, tecavüz, şiddet, taciz vb. pisliklerden ibaret tek eğlence programı bu yarışma ama onu da yayından kaldırdılar başka hiçbir sorunumuz yokmuş vatandaş aç değilmiş gibi bir eğlence programı için genelge yayınlandı Allah sonumuzu hayır etsin yakında şeriat ülkesi olacağız belli ki...

TÜM YORUMLARI OKU (28)