Resmi Gazete'de Açıklandı: 3 İlin Emniyet Müdürleri Değişti

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atamalar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Karara göre; Adana İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, Iğdır İl Emniyet Müdürü Oğuzhan Yonca ve Siirt İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu görevden alınırken; Adana İl Emniyet Müdürlüğü’ne Ahmet Hakan Arıkan, Iğdır İl Emniyet Müdürlüğü’ne Erden Sakarya ve Siirt İl Emniyet Müdürlüğü’ne Necmettin Öztürk atandı.

Yayınlanan atama kararlarıyla ayrıca 126 kaymakam ve 20 vali yardımcısı ile Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Yalçın Aydın’ın ataması yapıldı.

CHP'de Kritik Gece: İstanbul İlçe Belediye Başkan Adayları Belli Oldu
Ortalık Karıştı: 25 Eyalet Devlete Başkaldırdı
'İnci Taneleri' Yayınlandı, Pavyonlara Yüzde 100 Zam Geldi!
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Sadettin Saran, Ela Rümeysa Cebeci ile Mesajlaşmalarını "Şakalaşmaydı" Diyerek Kabul Etti
Sosyal Medya Fenomeni Murat Övüç Tutuklandı
Skandalda 'Video Arşivi İfşa Oldu' İddiası: Ela Rümeysa Cebeci ve Mehmet Akif Ersoy Skandalı Daha da Büyüyor
YORUMLAR
27.01.2024

Anlayamadığım şey içişleri bakanı varken niye cumhurbaşkanı bu işlerle bizzat uğraşıyor, memurlukta liyakat yok yap boz tahtası olmuş zaten yöneticiliklere gerçekten kalifiye insanlar getirilmiyor, çok üzücü.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ