Türkiye Varlık Fonu (TVF), Vakıfbank’taki hisselerinden 152 milyon liralık kısmı yurt dışı yerleşik kurumsal yatırımcılara satmak üzere süreci başlattı. Satış, hızlandırılmış talep toplama yöntemiyle yapılacak. Türkiye Varlık Fonu (TVF), Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. (VakıfBank) sermayesinin yaklaşık yüzde 1,53’üne karşılık gelen 152 milyon TL nominal değerli payın yurt dışında yerleşik kurumsal yatırımcılara satışı için süreci başlattı.
Ulke satiliyor yavas yavas farkinda degilmisiniz?? Tum yeni projeler birer birer Katar'a satilmaya devam ediliyor. Kanal istanbul etrafinda ki tum arsalar Katar Ailesine satildi icerisinde Katar prensinin kayinvalidesi bile var... hepsi resmi kayitli. Yazik bu ulkeye!!
Ülkede satılmayan yer kalmadı. Hani Filistine laf ediyoruz ya sattılar bile bile diye. Biz de aynı haltı yiyoruz senelerdir. Çok acı.
Evin babası parayı içkide kumarda yer, sonra yine para bulur, o parayı da saçma bi işe yatırır batırır. Daha sonra televizyonu satar, sonra çekyatı, en son evi satar (Sosyal devletler genellikle stratejik sektörlerdeki (enerji, banka, iletişim) varlıkları kolay kolay satmaz.)