Resmen Rahatsız Edici! Sakla Beni'deki Skandal Yaratan Sahne Tepkilerin Odağında!

Star TV'nin yeni dizisi Sakla Beni bugün ilk bölümüyle ekrana geldi. Başrol karakterlerin çocukluk dönemlerinden sahnelerin rahatsız ediciliği üst seviye olurken, iki çocuk karakter arasındaki bir sahne yoğun tepkilere neden oldu.

Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan Sakla Beni bu akşam ilk bölümüyle ekranlara geldi.

Asude Kalebek, Uraz Kaygılaroğlu ve Cemre Baysel'in başrollerini paylaştığı dizi ailelerinin göz bebeği çocukları Naz ve Mete'nin hikâyesini anlatırken, karakterlerin çocukluk sahneleri izleyicileri epey rahatsız etti.

Naz'nın Mete'yi "Bu iki kişilik bir oyun, büyüklerin oynadığı bir oyun..." sözleriyle yanına çektiği sahne ima ettiği şeylerle büyük oranda rahatsızlık içerirken, haliyle tepkilerin odağına oturdu.

İşte tepkilerin odağındaki skandal sahne:

Sahneye gelen tepkileri de buraya ekliyoruz:

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Sakla Beni'nin İlk Bölümünde Yer Alan Rahatsız Edici Sahneler Sebebiyle Sosyal Medyadan Yorum Yağdı!
Bu Nasıl Senaryo? Sakla Beni'de Çocuğun Çocuğa Yaptığı Zorbalık Saç Baş Yoldurttu!
Pelin Aslında Gelmeyecekti! Yalı Çapkını Senaryosuyla İlgili Şoke Eden Detay!

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
YORUMLAR
02.11.2023

NewYork Times'ın kapsamlı çalışması ile Dünya üzerinde Sitelerde (buna porno siteleri dahil) Pedofili , Zorbalık , istismar ve benzeri cinsel şiddet senaryoları içeren videoları yasaklattı. Ama Türk Televizyonundaki skandallar ne hikmetse Denetlenemiyor ve önlem alınamıyor... Kan, Sigara, alkolü Sansürleyip sapkınlığımı empoze ediyorlar hiç anlamıyorum. Gündüz Kuşağında duyduğumuz sapık sapkın aile ilişkileri vs. Hatta öyle bir kanal var ki 7/25 Şiddet salgılayan yayınlar yapıyor buna haber programı da dahil. Nasıl başedilemez bir unsurdur aklım almıyor... Artık KASIT arıyorum ! Ya dünya ikiz bebeklerin farklı babadan olduğu skandalını bile Türkiye'de duymuştur eminim. Ve daha bir sürü şey....

02.11.2023

Neredeyse hiç türk yapımı tv dizi izlemem ama digital platformlarda yabanci -yerli bircok yapim izlerim.Dünyanın hangi ülkesinde çocuklara böyle bir sahne yazılabilir? Es kaza elinde tablet ile 8 10 yaşlarında bir çocuk( ki tasvip etmesek bile çağın gerektirdiği kadar teknolojiye uymak zorunda kaliyoruz ) bunu izlerse nelere sebep olabilecegini ön görmüyorlar mı ? Her çocuğun muhakeme yetisi farklı olabiliyor . Turkiyede kaç aile 8 -10 yaş civarı çocuklarına cinsellik( üremek esası )ile ilgili karşısına alıp konuşuyor ? (!) .Okullarda eğitim ne denli kapsamlı bilmiyorum ama cocuklar bunu bu kadar iğrenç bir ima ile öğrenmemeli. Senaristler tepkilerden 2 gün sonra sahneyi çok çok başka bir yere çekmeye çalışmasınlar, yemezler . Şimdi RTÜK e şikayet etmek sırası.

05.11.2023

Sonra kızılcık şerbetindeki içilen şarabı sansürleyin. Ayy bir edeplendik bir ahlâklandik ki terbiyesizler

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ